Musik, teater

Musik av bl. a Rachmaninov, Schumann, Beethoven och Mankell

Claes Gunnarsson har som solist, kammarmusiker, orkestermusiker och lärare turnerat över hela värden.

Claes har gett solokonserter i bl.a Wigmore Hall, Queen Elisabeth Hall, St Petersburg Philharmonie, Shanghai Symphony Hall, Seoul Arts Center och Singapore Symphony Hall samt gästat de ledande internationella festivalerna som La Folle Journée i Nantes. Music@Menio i Kalifornien, MecklenburgVorpommern-festivalen och Yuri Temirkanovs vinterfestival i St Petersburg tillsammans med dirigenter som Neeme Järvi, Kent Nagano, Santtu Matias Rouvali, Alexander Lazerev, Mihall Jurowski, Christian Zacharias och Christopher Warren-Green.

Johan Ullén har studerat piano och komposition vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Sibelius-Akademin i Helsingfors. Han har framträtt som solist med flertalet svenska orkestrar och turnerat i Europa, USA och Sydamerika.

Som kompositör har Johan Ullén skrivit kammarmusik, orkestermusik, sånger och operor som har framförts på festivaler, operahus och konsertsalar i Sverige och utomlands. Ett uppmärksammat verk är helaftonsoperan Kärleksmaskinen, för Pite Kammaropera, som uruppfördes på turné i Sverige 2019.

Entreavgifter: 140 kr för icke medlemmar i Köpings Kammarmusikförening, 80 kr för medlemmar, ungdomar t.o.m 18 år går gratis