Musik, teater

Pianotrios av Beethoven, Schnelzer och Brahms.

Trio Poseidon är en av landets mest eftertraktade kammarmusikensembler och har sedan den grundades 2002 gästat svenska musikfestivaler, kammarmusikserier och konserthus. Trion har bl.a varit "ensemble in residence" under ett antal år i Stenungssunds Kammarmusikfestival och även konserterat utomlands med London debut Wigmore Hall 2004.

Trio Poseidon finns representerad på skivbolagen Daphne och Chandos med bl.a inspelning av Beethovens Trippelkonsert tillsammans med Göteborgs symfoniker under ledning av Neeme internationell press, bl.a i Gramophone och Fanfare.

Sara Trobäck har studerat vid musikhögskolan i Göteborg och vid Royal Academy of Music i London och är förste konsertmästare i Göteborgs symfoniorkester.

Claes Gunnarsson har studerat vid musikhögskolan i Göteborg och vid the Royal Northern College of Music i Manchester. Han är solocellist hos Göteborgs symfonikerna.

Per Lundberg har studerat vid Sveriges Radios Musikskola Edsberg och vid musikhögskolan i Wien. Han är professor vid Norges musikhögskola i Oslo.

Biljetter:
OBS! Endast 50 biljetter per konsert. Anmälan till Barbro Broman Tfn: 070-6785259

Entreavgifter: 140 kr för icke medlemmar i Köpings Kammarmusikförening, 80 kr för medlemmar, ungdomar t.o.m 18 år går gratis

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd vid samtliga evenemang.