Digital Mindfulness

I en allt mer stressfylld vardag och i en tid av stor osäkerhet kring den pågående pandemin blir det allt viktigare att hitta utrymme för att ta hand om dig, din kropp och ditt sinne.

Mindfulness innebär medveten närvaro och tränar just din medvetenhet, uppmärksamhet och medkänsla med dig själv och andra. Du får utrymme att komma hem, landa i nuet och bara vara. Regelbunden träning av Mindfulness kan bland annat minska stress, förbättra din sömn, förbättra hur du hanterar obehag, öka koncentrationen, öka ditt lugn och medvetenhet om vad just din kropp behöver. Vi övar oss i medveten närvaro genom meditationer och efterföljande reflektioner. Träffarna kommer följa ett upplägg som du som deltagare lär dig känna igen, men med variation i meditationerna. Du som deltagarna får även små vardagsövningar att ta med dig som verktyg för att få in mer Mindfulness i ditt vardagliga liv.

Jenny Dammare är utbildad mindfulnessinstruktör genom Mindfulnesscenter. Sveriges ledande utbildare i Mindfulness som också har stöd av svensk forskning.
Jenny har även många års erfarenhet av meditationsutövande på egen hand.

Vi i gruppen skapar tillsammans en trygg plats med gemenskap och samhörighet en gång i veckan under 9 veckor.
Eftersom vi befinner oss i en pandemi kommer träffarna att ske helt digitalt via Zoom så att vi alla kan känna oss trygga och säkra.

Mindfulness är för alla och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.
Du väljer själv om du vill sitta på en stol eller en kudde på golvet.

Vi kommer att ha en liten kort paus vid varje träff för att dricka lite vatten, te eller vad du önskar.
Samt om du har någon fråga till Jenny.

Bra att veta:
* Detta är en distanskurs som hålls online via programmet ZOOM
* Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar.
* Ladda ner och installera programmet Zoom innan kurstillfället. Du hittar programmet för nedladdning på www.zoom.us

Betalning sker via klarna!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.


Välkommen med din anmälan!
Hoppas att vi ses!