Hantverk & konst

Möbeltapetsering

Möbeltapetserare arbetar i huvudsak med att klä om och utföra omstoppning av möbler. Istället för att slänga möblerna på soptippen kommer du att upptäcka hur du kan behålla dem i hemmet efter att ha gått den här studiecirkeln.
Att lämna in möbler till hantverkare blir ofta ganska dyrt och fördelen med att göra det själv är att du får använda din kreativa ådra och designa möbeln precis som du önskar.

Har du en gammal stol, fåtölj eller liknade, (mindre möbler) som behöver ny stoppning och/eller nytt tyg?
Då tar du tar med din egen möbel som du vill arbeta med. Vi arbetar med traditionella material, som ledaren tillhandahåller (inte polyeter) mot självkostnadspris. Alla verktyg finns att tillgå.

Du tar med ditt yttertyg, men det kan också finnas möjlighet att beställa via ledaren, kontakta då Annie på 0706-44 81 24.

En passande kurs där du får hjälp att lära dig grunderna i möbelomklädsel och stoppning. Under studiecirkeln får du lära dig olika tekniker och får vägledning att arbeta med din möbel.

Ledare: Annie Lundstedt, är utbildad möbeltapetserare med bevarandeinriktning. Har lång erfarenhet och har haft många studiecirklar.

Kontakta gärna Annie om du har några frågor inför studiecirkeln på 0706-44 81 24

Lokal: Skallbergsskolan Västerås (syslöjdsalen ligger i egen byggnad intill skolbyggnaden).

Studiecirkeln startar vid angivet datum vid fulltecknad grupp.
Materialkostnader tillkommer.

Ta med egen matlåda.

Varmt välkommen med din anmälan!