Hantverk & konst

INNEHÅLL
I den här digitala helgkursen går vi igenom grunderna i mönsterkonstruktion. Skapar vårt eget grundmönster efter individuella mått och syr upp en toile. Det finns även möjlighet till att göra ändringar i befintliga mönster. Vi arbetar både två- och tredimensionellt, i både stor och liten skala. Ditt individuella grundmönster passar bra för att sy upp enklare plagg men är även värdefullt för den som vill fördjupa sig inom mönsterkonstruktion.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE
Anna Thåqvist är utbildad vid Textilhögskolan i Borås, där hon studerat modedesign på kandidat- och masternivå. I tillägg till plaggkonstruktion och klädsömnad, har hon fördjupat sig i andra textila hantverkstekniker så som formväv och tuftning. Hon har skapat textilier och plagg av okonventionella material så som hår, plast och trä. Den senare tiden har hon arbetat med illustration och performativt mode.
Instagram @kroijk

BETALNING
Betalning sker via klarna!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.

START
16-17/1 vid fulltecknad grupp.