ORDEN VI ÄRVDE – TUSEN ÅR MED SVENSKA SPRÅKET
Vi startar i vikingatiden och svenskans äldsta ord, hur språket utvecklats i form av ord, uttal och uttryck, slang, internationalisering och utländska influenser ända fram till 2020.
LEDARE Dan Linder är copywriter, frilansskribent och radioröst. Han har arbetat med kommunikation, marknadsföring och undervisning i 30 år, skriver böcker och håller föredrag. Tidigare har han genomfört intervjuer på scen i ”Dan i samtal” på Västmanlands Teater, varit språkdoktor i TV4 Nyhetsmorgon och leder för närvarande ”Grundkurs med Dan” på Västerås Konserthus. Under 9 år var han även expert i P4:s språkprogram ”Ordförrådet”, 250 direktsända avsnitt.
INFORMATION OM DIGITAL CIRKEL: * Detta är en distanskurs som hålls online via programmet ZOOM * Länken till kursen skickas till dig dagen innan kursen startar.
FÖRKUNSKAPER Inga förkunskaper krävs
BETALNING Betalning sker via klarna! Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.
START Startar vid angivet datum och fulltecknad grupp
ENKÄT Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet.
Tack på förhand.
Varmt Välkommen med din anmälan!