Musik, teater

Musik av:

Mel Bonis - soir & matin
Elfrida Andrée - pianotrio i g-moll
Brahms - pianotrio i H-dur

Trion ur Askanäs Kammarensemble träffades och började spela tillsammans på Askanäs Kammarmusikfestival på Ekerö, en festival som cellisten och piansisten i ensemblen är konstnärliga ledare för.

Brusk arbetar till vardags i Uppsala Kammarsolister och har tidigare varit verksam som konsertmästare i Norrbotten Neo & i Norrbottens Kammarorkester. Han har också arbetat i bl.a Camerata Nordica och i ZHdk Zurich Strings. Brusk har spelat på festivaler runt om i världen med bl.a legendariska violinisten Ivry Gitlis.

Andreas är frilansande cellist som studerat på kungliga Musikhögskolan i Prag. Han har spelat på festivaler och i konsertsalar som Guggenheim Muséeum i New York, Mumbai Cultural Center och Wigmore Hall med musiker som Roland Pöntinen och Nils Erik Sparf.

Christopher är frilansande pianist utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och på Edsberg. Han var 2016 mottagare av andra pris i Solistpriset och har bland annat framträtt som solist med Sveriges Radios Symfoniorkester samt haft en solorecital i Grunewaldsalen i konserthuset i Stockholm.

Entreavgifter: 140 kr för icke medlemmar i Köpings Kammarmusikförening, 80 kr för medlemmar, ungdomar t.o.m 18 år går gratis