Hälsa & välbefinnande

Spridningskonferens Samtalsgrupp Senior på finska

Arvsfondsprojektet Samtalsgrupp Senior på finskas Spridnings- och inspirationskonferens kommer att bli digital. Detta på grund av coronaviruset.
Konferensen kommer att sändas på samma tider som vi planerat. Så ni deltagare får ta fram mobilen, paddan, datorn eller sätta sig vid tv:n med en kopp kaffe istället och inspireras av alla föredrag och musiken.


Samtal om livets möjligheter - en väg till bättre hälsa - Digital inpirationskonferans
Det är tredje året som vi på Studieförbundet Vuxenskolan i Västmanland skapar Samtalsgrupper för Seniorer inom vårt Arvsfondsprojekt som vi kallar för ”Samtalsgrupp Senior”. Sedan i december 2019 har vi arbetat med att få igång samtalsgrupper för seniorer som helst pratar finska när det gäller samtal om livet. Vi utbildar samtalsgruppsledare och skapar Samtalsgrupper som finns tillgängliga på olika platser i länet.
Vi berättar om vår metod och modell Samtalsgrupp Senior på finska som vi har arbetat med under 2020. Vi erbjuder också tre föredrag på svenska och finska som handlar om existentiell, psykisk och social hälsa utifrån våra samtalsgruppsledares erfarenheter och deltagarnas perspektiv.
Kontaktpersoner: Leenaeklund@bredband.net, lena.bergquist@sv.se