Hantverk & konst

En digital studiecirkel (3 träffar)
"Skapa din egen unika bricka, skärbräda och fyra underlägg" Tema Längtan
Kvällar med fritt målande utan begränsningar där du målar fritt från hjärtat tillsammans med Art by CLT. Din egen favorit-bild blir sedan en vacker, personlig och unik bricka, skärbräda och 4 st coasters underlägg.
Varmt välkommen att ta del av en studiecirkel med författaren, konstnären, föreläsaren och beteendevetaren Charlotta Lagerberg - Thunes. Hon bjuder in till samtal om skapande och målande. Du kommer under kursen teckna ett eller flera motiv, gärna under temat Längtan.
Det blir en studiecirkel där vi släpper alla onödiga P:n som: prestation, perfektion och prestige, vi målar fritt från själen och hjärtat. Då öppnas våra sinnen och du når din fulla potential och egenskapande process och hittar just ditt uttryckssätt.
Du kommer att få höra Charlotta berätta om hennes kreativa och skapande resa. Om hur hennes mod att våga prova olika uttryck och avtryck i både text/skrift och färg/form. Det har skapat en ny livsstil hos Charlotta efter tidigare år som socialarbetare. Hur längtan alltid måste få vara större än rädslan för att våga ta steget fullt ut. Det blir lite som att du målar och lyssnar på radion Sommar i P1 under tiden. Samtal, musik och stillhet medan du målar.
Charlotta kommer att berätta vad som inspirerar henne samt om de olika material som hon använder sig av i sitt målande. Tips och idéer och hur hon för samman känslor, musik, skrivande och målande i allt hon gör och några anekdoter förstås. Inspirationskvällar där känslor och skapande står i fokus. Färg är känslornas språk och i målandet finns inga rätt eller fel, så kanske du skapar något som din själ längtar efter. Vi behöver det mer än någonsin nu!
Efter våra möten kan du i lugn och ro måla klart och när du har en bild/bilder som du är nöjd med skickar du den som högupplöst-fil till Charlotta. Du kommer sedan att få hem en fin bricka, skärbräda och 4 st coasters underlägg i miljövänlig handtillverkad björkfanér. Godkänd för diskmaskin och är FSC-certifierad. Konstverken blir båda personligt och unikt!
Kanske detta ger dig mersmak att utveckla ditt målande till en helt ny nivå?
Charlotta kommer visa upp några av hennes konstverk, som kan ge dig inspiration.
Bricka, skärbräda och 4 st underlägg är inräknat i deltagaravgiften samt fraktkostnad. Det du behöver köpa hem är färg, penslar och papper att måla på.
När du skickar bilden är det viktigt att du uppger din adress.
Du kan känna dig trygg, Charlotta kommer att ge dig alla instruktioner under kursens gång.

Varmt välkommen!