Hantverk & konst


INNEHÅLL
Vi öppnar upp för skiss som ett brett koncept där skissprocess och uttryck står i fokus. Kursen består av praktiska övningar i figurteckning med olika material och tekniker. Vi varvar skisscessioner med att reflektera kring komposition, bearbetning och vidareutveckling.

Ingen erfarehet krävs. Tanken är att var och en ska producera ett brett skissmaterial att sedan fördjupa sig inom. Det som känns mest intressant och relevant för den enskilde utgör grunden för de slutgiltiga illustrationsoriginalen.
'
FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE
Anna Thåqvist är utbildad vid Textilhögskolan i Borås, där hon studerat modedesign på kandidat- och masternivå. I tillägg till plaggkonstruktion och klädsömnad, har hon fördjupat sig i andra textila hantverkstekniker så som formväv och tuftning. Hon har skapat textilier och plagg av okonventionella material så som hår, plast och trä. Den senare tiden har hon arbetat med illustration och performativt mode. Instagram @kroijk

BETALNING
Betalning sker via klarna!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.

START
Startar vid angivet datum och fulltecknad grupp
Bra att veta:
* Denna kurs hålls online via programmet ZOOM
* Länken skickas till dig dagen innan kursen startar.
* Ladda ner och installera programmet Zoom innan kursen. Du hittar programmet för nedladdning på www.zoom.us