Tillbaka

Konferens Fokus Förälder 2 april 2022

KONFERENS FOKUS FÖRÄLDER

Få saker är viktigare än relationen med våra barn!

imagee83q4.pngklicka på bilden för att se i full storlekEn dag full med INSPIRATION och konkreta VERKTYG!

Petra Krantz Lindgren pratar om hur man som förälder kan
förstå, förebygga och hantera konflikter. Du får också lyssna på Karin Sonnby, specialistläkare inom psykiatrin. Hon pratar om psykisk ohälsa hos barn.

Psykologerna Borg och Norin pratar om hur man kan hålla vuxenrelationen vid liv. Och många fler intressanta föreläsare. 

Emma och Pontus kommer att dela med sig av sin livsresa för att ge er tips och idéer som gjort livet lättare för dem. De kommer prata om hur fantastisk bra det kan bli då alla pusselbitar äntligen trillar på plats. De tar er med på en resa som kantas av både berg och dalar.

Att hålla kärleken vid liv i en utmanande vardag. Cecilia Norin och Helena Borg jobbar båda som psykologer och driver egna företaget Borg och Norin. De kommer ge konkreta tips och belysa hur man får den vuxna relationen att hålla när man står i en utmanande och stressig vardag.

Dansuppvisning av Växdans kulturskolan

Petras dotter Hanna Lindgren kommer också berätta ”utifrån sitt autismperspektiv vad hon önskat vuxna vetat och förstått i mötet med henne”.

”Don´t look att my mess, look at my progress” Mikael Thunblom och Martin Larsson, beteendevetare som arbetar med lösningsfokuserat arbetssätt berättar hur man som förälder/vuxen kan locka till dialog och ställa de rätta frågorna för att få till intressanta diskussioner med sina barn.

Vi följer FHM riktlinjer!

Varmt välkommen!


 

Biljetter

Biljetter finns att köpa både till den fysiska konferensen och som digital biljett om du inte har möjlighet att närvara. För att köpa biljetter klicka här.