Tillbaka

Kurser/samtalsgrupper för unga/unga vuxna

Under november startar vi upp två nya kurser/samtalsgrupper för unga/unga vuxna.

VÅGA VARA DU
för dig mellan 13 och 16 år och som vill känna dig mer bekväm med dig själv och våga vara mer av den du är. Kursen ger dig teoretiska kunskaper om vad det kan vara som gör att sådant här kan kännas besvärligt, du får redskap för att våga ta mer plats och du får möjlighet att prata med andra i samma situation för att se att du inte är ensam. 

Kursen startar onsdag 7 november kl 18.30-20.00. 6 träffar.
Lokal: Fritidsgården, Skallberget
Ledare: Madeleine Camenius, KBT-terapeut under utbildning
Pris och anmälan: Kursen är kostnadsfri, men du måste anmäla dig senast onsdag 31 oktober – mejla till Monia Erhardsson, monia.erhardsson@vasteras.se eller kontakta henne på fritidsgården. Du kan också anmäla dig via vår hemsida 

 

ATT LEVA INTE BARA ÖVERLEVA
riktar sig till dig mellan 18 och 25 år och som vill hitta sätt att hantera vardagens och framtidens ovisshet och kunna hantera orimliga krav på dig själv och från din omgivning. Med en bättre förståelse och acceptans för vad det innebär att vara människa och med hjälp av verktyg att hantera yttre och inre stormar med – mindfulness, andnings- och avslappningsövningar, acceptans, compassion/ självmedkänsla och lösningsfokuserat förhållningssätt – ger vi oss själva bättre förutsättningar att inte bara överleva, utan också att leva livet.

Kursen startar onsdag 5 december kl 17.30-19.00. 6 träffar.
Lokal: Östra Kyrkogatan 3, Västerås
Pris: 200 kr
Ledare: Tomas Nilsson, samtalsterapeut, tel 070-744 51 50.
Anmälan: Ring 021-12 80 85, eller via vår hemsida