Tillbaka

Christian Dahlström

Tis 13/3, 18.00-19.45, Kyrkbacksgården Lykttändargränd 8, Västerås
"Depression och panikångest" med Christian Dahlström

Denna föreläsning om psykisk ohälsa, depression och panikångest är perfekt för personal inom sjukvård och andra människovårdande yrken, men fungerar lika bra som inspirationsföreläsning om psykisk ohälsa för allmänheten. Under ca 75 minuter berättar föreläsaren bl a om:

•Personliga erfarenheter av psykisk ohälsa såsom depression och ångest
•Vad som ledde till hans psykiska sjukdom
•Fakta om depression, ångest och psykisk ohälsa
•Tabu, stigmatisering och skam

Utöver föreläsning erbjuds även en frågestund och försäljning av signerade ex av hans bok om depression och panikångest som är Sveriges mest sålda bok om ångest sedan den släpptes, en bok som rekommenderas av bland andra 1177.se, samt nya boken ”Kalla mig galen: berättelser från Psyksverige”.

Christian Dahlström är frilansskribent och bästsäljande författare och har dessutom en av Sveriges största podcasts i ämnet psykisk ohälsa, med fler än 100 000 nedladdningar i månaden. I podden Sinnessjukt intervjuar han allt från professorer och forskare, till patienter, kändisar och ministrar om psykisk sjukdom. Han är ofta med i tv, radio och tidningar och pratar om psykisk sjukdom. 

Christian föreläser i hela landet under kommunala psykiatridagar, på skolor, företag och organisationer. Hans föreläsning om psykisk ohälsa, depression och panikångest behandlar både hans personliga erfarenheter och den grundläggande vetenskapen bakom psykiska sjukdomar.

Mer info: www.vadardepression.se