Tillbaka

Teater Kaos1

Ons 14/3 kl 18.30-20.00, Centrumgården, Prästgatan 6, Kungsör
”Imorgon ska Du bestiga Mount Everest – om en inre själslig resa, mellan himmel och helvete” med Teater Kaos1 (Arr:Kungsörs kommun och Samordningsförbundet Västra Mälardalen)

 Föreställningen syftar till att bryta tystnaden kring och öka kunskapen om psykisk ohälsa. Den är informativ med inriktning mot diagnosen Borderline personlighetsstörning. Manuset är till stor del baserat på våra egna erfarenheter av hur det kan vara att leva med diagnos.  Under 45 minuter beskriver vi genom teater, sång och dans en inre själslig resa mellan himmel och helvete.

 Föreställningen är spelad runt om i Sverige samt på Åland sedan år 2011 och publiken har bestått av personer som lider av psykisk ohälsa, anhöriga, vårdpersonal, myndigheter och allmänheten - helt enkelt personer som på något sätt kommer i kontakt med psykisk ohälsa.

Teaterföreningen kaos1 bildades år 2010 med syfte att på olika sätt informera om psykisk ohälsa. Föreningen grundades och består av Theresia Holmstedt-Jensen, Hanna Jokela och Marielle Gröndahl.

 För mer info:  www.facebook.com/teaterkaos1