Välkommen till SV Dalarna

Se aktuella arrangemang och inbjudningar - följ oss på Facebook

SV Dalarna på Facebook

Välkommen till SV Dalarna

Hitta din lokala kontakt.

Se våra lokala kontor här

Kurser hos SV Dalarna

 • Samtal vid elden

  Ort Vikarbyn
  Pris 795 Kr
  Start 2022-03-22
  Läs mer
 • Dataträning för afatiker

  Ort Ludvika
  Pris 450 Kr
  Start 2022-01-13
  Läs mer
 • Dataträning för afatiker

  Ort Ludvika
  Pris 450 Kr
  Start 2022-01-10
  Läs mer
 • Minnesträning och aktuella händelser

  Ort Ludvika
  Pris 0 Kr
  Start 2022-01-12
  Läs mer
 • Dataträning för afatiker

  Ort Ludvika
  Pris 450 Kr
  Start 2022-01-13
  Läs mer
 • Naturen i själen -Stresshantering

  Ort Rättvik
  Pris 695 Kr
  Start 2022-05-03
  Läs mer

Aktuellt

Verksamhet mitt i pandemin?

Vi tar gemensamt ansvar för att minska smittspridningen av Covid-19! Stanna hemma vid symtom. Vi håller avstånd i offentliga miljöer och när du är i våra lokaler så var noga med att ge utrymme för varnadra i mötesrummen, vid tex. toaletterna och kring fikat. Om du vill, så bär gärna munskydd.

Vi kommer att flytta fram starten för en del av våra studiecirklar för att minimera risker. Du som redan är anmäld får besked om du är berörd. Du som inte är anmäld men funderar på att anmäla dig kan göra det – så snart vi har fått din anmälan håller vi dig underrättad om läget. Du behöver inte betala förrän vi vet att cirkeln verkligen ska starta.

Vi kommer att starta en del av vår verksamhet digitalt och därefter även ibland övergå till fysiska möten. Du som berörs av detta kommer att få information.

Vid kulturarrangemang med fler än 20 personer i publiken måste alla sitta ned på anvisade platser. Varje sällskap ska ha minst 1 m avstånd till nästa sällskap. Vid fler än 50 personer krävs giltigt vaccinationspass som vi scannar vid entrén.

 

Vi fortsätter även att erbjuda digitala lösningar att mötas!

Vi fortsätter att genomföra digitala träffar för er som önskar det. Dessutom erbjuder vi stöd åt föreningar och organisationer så att deras medlemmar kan fortsätta att träffas digitalt och bedriva sin verksamhet. Hos oss finns också kultur på distans.

Gå en distanskurs hemifrån eller starta en egen distanscirkel! 

Du kan välja mellan en mängd olika ämnen och områden. Vi erbjuder dig som är nyfiken på att hålla ditala träffar flera olika utbildningar i den tekniken. Kontakta oss 0243-820 80 eller dalarna@sv.se

Du som är deltagare har tillgång till alla kurser och föreläsningar som erbjuds av Studieförbundet Vuxenskolaner i hela landet att välja på nu när avstånden och geografin inte begränsar urvalet. Läs mer här på vår hemsida vad som är på gång. 

 

Välkomna till oss!

Lättläst text

UPPDATERING 2022-01-12

Utifrån de senaste restriktionerna bedömer vi att vi kan fortsätter med så väl fysiska som digitala studiecirklar och kurser. Anpassningar görs beroende på ämne, lokal och målgrupp. Kolla vad som gäller på din lokala SV-avdelning.

Vi tar gemensamt ansvar för att minska smittspridning och håller oss hemma vid symptom. Vi håller avstånd i offentliga miljöer och när du är i våra lokaler möjliggör vi avstånd i mötesrummen, vid toaletterna och kring fikat.

De vuxna personer som ännu inte har vaccinerat sig, bör hålla avstånd till andra när det är möjligt, detta är särskilt viktigt när det gäller kontakten med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Det är var och ens skyldighet att förhindra spridning av smittsamma sjukdomar och att vidta åtgärder för att skydda andra mot smittrisk.

Vi ser fram emot att träffa dig igen!