Centerpartiet

 

SV ger energin till demokratin!

Centerpartiet arrangerar utbildningar för sina medlemmar och förtroendevalda i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.
Tillsammans stärker vi demokratin och ger energi till politiken.  

Centerpartiets studiematerial

 • Centerkvinnorna

  Här samlas de studiematerial som är framtagna av Centerkvinnorna.

  Läs mer
 • Vägen till valet

  Att ta fram en valplan är en viktig process som med fördel kan genomföras i studiecirkelform. Ett förslag till arbetsplan finns framtagen...

  Läs mer
 • Närodlad Politik

  Första kursen är en introduktion i Centerpartiets politik och organisation och ger dig grunden från hur det startade till den politik...

  Läs mer
 • SV ARENA

  SV Arena är en lokal mötesplats för viktiga lokala, eller globala frågor som berör och upprör. Det är en enkel och beprövad metod.

  Läs mer
 • Informationsblad för aktuella utbildningar

  Ladda hem informationsbladet med aktuella utbildningar inför valet 2018

  Läs mer
 • Läs mer

Starta en studiecirkel med oss

Centerpartiet har, som en av tre grundorganisationer, Studieförbundet Vuxenskolan som sitt studieförbund. Tillsammans arrangerar vi allt från traditionella studiecirklar till föreläsningar och vassa dialogforum för folkbildning och stärkandet av demokratin.

Tillsammans med oss kommer ni överens om ledare, material och ramar för studiecirkeln. För att er utbildning ska räknas som studiecirkel, behöver ni vara minst tre personer, som träffas under minst tre sammankomster och minst nio studietimmar (varje studietimme är 45 minuter) Övriga utbildningar kan också genomföras tillsammans med oss, fast då i annan form.

 

Vill du veta mer hur vi kan samarbeta eller att starta en studiecirkel, kontakta din lokala SV-avdelning.

Kontakta oss

Kontaktperson 

Johanna Hjärtfors
johanna.hjartfors@sv.se 
Telefon: 070-696 00 06

Kontakt till SVs avdelningar