Stickcafé på SV Uppsala udda veckor

Information

Ta med din stickning och kom till en inspirerande träffpunkt i vår foajé där du träffar andra med samma intresse och lär er av varandra!

Nyhet!
I samarbete med Yllotyll erbjuder vi alla deltagare en rabatt på 10% vid köp i deras webbutik - du väljer sedan om du vill hämta på webblager eller butik.

Upplägg
Onsdagar kl. 17.00-20.00 udda veckor med start 28 augusti (9 gånger).

Ledaren
Ledare är Eva-Lotta Staffas, textillärare med lång erfarenhet av att leda och lära ut på ett enkelt och roligt sätt. Eva-Lotta är en mycket skicklig och omtyckt stickerska med kunskap i en mängd olika sticktekniker, virkning och broderi.

"Jag hittar inspiration överallt, inte minst på sociala medier - ser fram emot att få dela med mig till mina kursdeltagare"

Se mer av Eva-Lottas arbeten HÄR och på hennes blogg HÄR

OBS! Anmälningsinformation
Då koder finns för tillträde till våra lokaler behöver du anmäla dig så att vi kan skicka dörrkoderna och rabattkod på Ylloch tyll till dig. Efter anmälan deltar du när du har tid och lust - frånvaro behöver inte meddelas. Om du varit med hösten 2023 får du även på mail och sms automatisk innan start.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Startdatum:

2024-08-28

Tid:

17:00 - 20:00

Antal tillfällen:

9

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

51410

Plats:

SV Uppsala Kungsängsgatan 12 75322 Uppsala

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län