Tillbaka

Som vid alla avslut, öppnas dörrar till nya möjligheter

Detta blir det sista numret av Impuls. Tidningens nuvarande ansvarige utgivare Lisa Greve tackar för läsarnas stöd och kärlek.

Nu när vi håller det sista numret av Impuls i våra händer är det med varma och tacksamma hjärtan som vi blickar tillbaka på de 56 åren av berättelser, kunskap och gemenskap som denna tidning har förmedlat.

Från starten 1967, har Impuls varit en kär vän och en pålitlig rådgivare fylld med artiklar som berört, inspirerat och utmanat. Vi har delat skratt och lärorika stunder, och tillsammans har vi byggt en gemenskap som sträcker sig över hela Sverige.

Vi har sett världen förändras omkring oss och Impuls har stått stadigt som en röst för kunskap och personlig utveckling. Vi har firat framgångar, tagit oss igenom utmaningar och alltid strävat efter att vara en källa till stöd och inspiration.

Många av er har varit med oss under en stor del av resan och för det är vi oändligt tacksamma. Era brev, era berättelser och er feedback har varit vår drivkraft och vårt ljus i mörkret. Ni har gjort Impuls till vad den är idag och för det säger vi hjärtligt tack.

Vi står nu vid ett vägskäl och med tyngda hjärtan tar vi farväl av den tryckta versionen av Impuls. Men som med alla avslut öppnas dörrar till nya möjligheter. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans i digital form och vi hoppas att ni kommer att följa med oss in i framtiden.

Detta är inte ett adjö utan ett nytt kapitel. Vi bär med oss alla de värdefulla minnen som Impuls har gett oss och vi ser fram emot att skapa nya i ett nytt digitalt nyhetsbrev.

Tack för er lojalitet, ert stöd och er kärlek till Impuls. Ni har varit en ovärderlig del av denna resa och vi är tacksamma för varje ögonblick som vi har fått dela med er.

Lisa Greve är kommunikationschef på Studieförbundet Vuxenskolan och ansvarig utgivare för Impuls.