Tillbaka

Administratör till Studieförbundet Vuxenskolans förbundskansli

Som administratör hos oss kommer du att arbeta med administrativ support på förbundschefens stab. I din roll kommer du att ha ett stort administrativt ansvar och din medverkan på möten kommer innebära både förberedelser och efterarbete.

Dig som vi söker för tjänsten är självständig, driven och proaktiv. Du är strukturerad, noggrann och har en god förmåga att se helheten och utifrån det också prioritera. Att ge god service och se det där lilla extra som kan eller behöver göras gör dig motiverad. Du beskriver dig själv som lojal och är en samarbetsorienterad lagspelare med en förtroendeingivande karaktär, med hög integritet. Att du identifierar dig med SV:s värdegrund ser vi som en självklarhet.

Din arbetsvardag innebär bland annat att:

 • Vara Förbundschef och Stabschef behjälplig med att följa upp beslut fattade av förbundsstyrelsen och presidiet
 • Vara Förbundschefen behjälplig med kalenderkoordinering, mötesbokningar och andra administrativa uppgifter
 • Utföra arbetsuppgifter kopplade till stabens verksamhet
 • Ansvara för allt administrativt och praktiskt kring genomförande av avdelningsordförandekonferensen och avdelningschefsmöten
 • Administrera förbundsstämma
 • Samordnar kompetensutveckling för förtroendevalda
 • Ansvara för allt praktiskt kring genomförande av förbundsstyrelsens och presidiets möten så som koordinering av handlingar, protokoll med mera.

Utöver det som rollen redan beskriver söker vi dig som:

 • Har erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete
 • Är en god skribent
 • Processorienterad
 • Du har lägst gymnasieexamen och också gärna eftergymnasial utbildning

Vi erbjuder dig:

SV är en verksamhet med mycket hjärta som ger deltagare och medarbetare möjligheter att växa och förverkliga sig själva.

Anställningen är en tillsvidareanställning förenad med målstyrd arbetstid på 100%. Provanställning om sex månader tillämpas. Du kommer att ha din placering på förbundskansliets kontor i Stockholm som är beläget vid Stockholms central, i United Spaces lokaler i Waterfront Building.

Vi ser gärna ett så snart tillträde som möjligt, efter överenskommelse.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag samt friskvårdstimme, målstyrd arbetstid, kompetensutveckling, ett gott arbetsklimat och en god organisationskultur. SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Kontaktperson: Anders Karlsson, Stabschef
anders.karlsson@sv.se

Facklig representant: Anna-Karin Cederstrand Karlsson, Unionen
anna-karin.cederstrand.karlsson@sv.se

Du söker tjänsten genom att skicka CV och max en sidas motivering varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan till svrekrytering@sv.se Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020. Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.