Tillbaka

SV Sjuhärad söker administratör/receptionist

SV Sjuhärad söker administratör/receptionist med ansvar för kursprogrammet i Borås

Studieförbundet Vuxenskolan Sjuhärad (SV Sjuhärad) är en ideell organisation som i huvudsak jobbar med utbildningar, kurser, studiecirklar, föreläsningar och uppdragsverksamheter inom det sociala området. Vi söker nu en administratör/receptionist som kommer att arbeta i vår kundcenterfunktion samt tar ansvar för vår utåtriktade kursverksamhet i Boråsområdet.

Som administratör/receptionist ansvarar du huvudsakligen för att ge service till kunder, cirkelledare, deltagare och övriga medarbetare. Du kommer att vara Vuxenskolans ansikte utåt, vilket kräver att du har god social kompetens och utstrålar glädje och energi. I arbetet kommer du att ansvara för att planera, starta, genomföra och avsluta studiecirklar/kurser och föreläsningar som erbjuds i vårt kursprogram för Boråsområdet. Som medarbetare i vårt kundcenter ingår även arbetsuppgifter såsom bemanning i vår telefonväxel och reception samt övriga administrativa uppgifter.
Kundfokus, struktur och ”många bollar i luften” är ledord i arbetet.

Vi söker dig som har:

•            lätt för att samarbeta
•            ett flexibelt arbetssätt
•            god administrativ förmåga
•            god kännedom om Borås kommun
•            förmåga att planera och utföra arbetsuppgifter i en miljö där det händer mycket

Tidigare erfarenheter inom studieförbundsvärlden eller utbildningsbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning 6 månader, 100 %, tillträde den 1 december 2015 eller enligt överenskommelse. Vi tänker oss att arbetstiden är mån-tor 10-19 fre 8-13

Din ansökan med  meritförteckning och löneanspråk vill vi senast ha den 30 oktober till linda.rudenwall@sv.se

För ytterligare information kontakta

avdelningschef Linda Rudenwall, tfn 0771-50 20 20, linda.rudenwall@sv.se eller arbetsmiljöombud Morgan Craas 0771-50 20 20, morgan.craas@sv.se

Besök också vår hemsida: www.sv.se/sjuharad