Tillbaka

Ekonomiassistent till SV förbundskansli

Söker du ett meningsfullt och utvecklande arbete? Studieförbundet Vuxenskolan är ett av de största studieförbunden och utför ett viktigt arbete inom civilsamhället. Tillsammans arbetar vi för ett demokratiskt och hållbart samhälle.

Nu söker vi en ekonomiassistent till Redovisningscentralen i Örebro.
Du kommer ingå i ett trevligt gäng med god sammanhållning som jobbar för att ge bästa service och samtidigt ha roligt på jobbet. Vi sitter i fina och trivsamma lokaler, centralt i Krämaren.

Lite om jobbet:
I samarbete med övriga ekonomiassistenter vid redovisningscentralen ansvarar ni för kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring och avstämningar för samtliga avdelningar som är anslutna till redovisningscentralen.

Vanliga arbetsuppgifter är:
• Kontoavstämning
• Stöd vid bokslut och andra rapporteringar
• Delaktighet vid månadsavstämningar och bokslut

Självklart kommer du också tillsammans med övriga ekonomer och ekonomiassistenter arbeta med att ständigt förbättra och utveckla arbetssätt, rutiner och processer.

Vi söker dig som gillar siffror, struktur och människor - gärna i kombination!
Vi vill att du har en relevant utbildning inom ekonomi alternativ skaffat dig liknande kunskap i arbetslivet. Meriterande om du har erfarenhet att arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Har du erfarenhet av arbete i Hogia Affärssystem ser vi det som ett plus. Krav att du har grundläggande kunskaper i Excel.

I ditt arbete kommer du att ha mycket kontakt och dialog med avdelningarnas kontaktpersoner samt kollegor på redovisningscentralen och övriga kansliet, så därför är det bra om du har superkrafter i att samarbeta och kommunicera – och att du tycker det är kul!

Vidare så får du ett stort ansvar för driva ditt arbete framåt och därför behöver du ha god förmåga att planera och genomföra ditt arbete effektivt och strukturerat. Du är engagerad och angelägen om att nå både dina egna och teamets resultat, och att hålla såväl deadlines som hög kvalitet i ditt arbete.

Hos oss finns alla möjligheter till lärande - därför är det viktigt för oss att du positiv inställning och vilja till att lära nytt och lära om. Samt att du tar ansvar för det på ett aktivt sätt.

Och inte minst – du är en härlig kollega som vill vara med och bidra till en bra arbetsplats och kultur!

Flexibla arbetstider! Våra arbetstider är flexibla där vi tillämpar sk målstyrd arbetstid. Vi utgår från arbetstiden 38,5 timmar/vecka. 

Anställningsform - tillsvidare. Vi vill att du stannar hos oss. Detta är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning om 6 månader inledningsvis. 

När kan du börja? För vår del får du gärna starta per omnejd, men vi anpassar oss såklart till din tillgänglighet. 

Sök jobbet via länk nedan:
Du bifogar CV och en kort text där du beskriver vad som motiverar dig att söka tjänsten.  Ansök via länken som du finner HÄR

Sista ansökningsdag är söndag 23 maj  2021. Sök gärna så snart du kan, vi gör urval löpande. Dvs vi vill träffa dig så snart det går, gärna i maj månad. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca på redovisningscentralen, tel 072-246 99 59

Facklig representant Unionen: Anna-Karin Cederstrand Karlsson,
anna-karin@sv.se

Varmt välkommen till SV!