Tillbaka

Ekonomiassistent

Studieförbundet Vuxenskolan Väst (SV) söker en ekonomiassistent med erfarenhet av löpande ekonomihantering. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar arbetsuppgifter som leverantörs- och kundreskontra, löpande bokföring, avstämningar och uppföljningar, medverka vid bokslutsarbete, ta fram underlag till projektredovisningar, göra projektavstämningar, rekvirera bidrag, skattedeklarationer samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi/administration. Då tjänsten innebär mycket kontakter med medarbetare inom avdelningen förutsätter det att du är serviceinriktad och tillmötesgående.

Vi söker dig som
• har erfarenhet av ekonomihantering
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
• har god förmåga att arbeta självständigt men också i grupp
• har en positiv inställning
• har adekvat utbildning

Erfarenhet av arbete inom ideella organisationer och Hogia affärssystem är meriterande.

Anställningsform:

50 % tjänst. Tillsvidareanställning med tillträde 20 augusti 2018 eller efter överenskommelse. Reglerad arbetstid. Vi tillämpar provanställning.

Placeringsort: Uddevalla

Kollektivavtal: Idea-Unionen

Vill du veta mer?
Du är välkommen att ringa controller Carina Ericson, 010-33 00 926. Facklig företrädare Unionen: Karin Blomstrand 010-33 00 910.

Din ansökan med CV och löneanspråk vill vi ha senast den 19 juni till adressen rekrytering.vast@sv.se. Vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Studieförbundet Vuxenskolan, SV Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns på www.sv.se/vast.

Hämta ansökan som pdf