Tillbaka

Ekonomiassistent

Söker du ett meningsfullt och utvecklande arbete? Studieförbundet Vuxenskolan är ett av de största studieförbunden och utför ett viktigt arbete inom civilsamhället. Tillsammans arbetar vi för ett demokratiskt och hållbart samhälle.

Nu söker vi en ekonomiassistent till Redovisningscentralen i Örebro.
Du kommer ingå i ett trevligt gäng med god sammanhållning som jobbar för att ge bästa service och samtidigt ha roligt på jobbet. Vi sitter i fina och trivsamma lokaler, centralt i Krämaren.

Lite om jobbet:
I samarbete med övriga ekonomiassistenter vid redovisningscentralen ansvarar ni för kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring och avstämningar för samtliga avdelningar som är anslutna till redovisningscentralen.

Du kommer också jobba med:
• Kontoavstämning
• Stöd vid bokslut och andra rapporteringar
• Delaktighet vid månadsavstämningar och bokslut

Självklart kommer du också tillsammans med övriga ekonomer och ekonomiassistenter arbeta med att ständigt förbättra och utveckla arbetssätt, rutiner och processer.

Vi söker dig som gillar siffror, struktur och människor - gärna i kombination!
Vi vill att du har en relevant utbildning inom ekonomi alternativ skaffat dig liknande kunskap i arbetslivet. Meriterande om du har erfarenhet att arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Har du erfarenhet av arbete i Hogia Affärssystem ser vi det som ett plus. Krav att du har grundläggande kunskaper i Excel.

I ditt arbete kommer du att ha mycket kontakt och dialog med avdelningarnas kontaktpersoner samt kollegor på redovisningscentralen och övriga kansliet, så därför är det bra om du har superkrafter i att samarbeta och kommunicera – och att du tycker det är kul!

Vidare så får du ett stort ansvar för driva ditt arbete framåt och därför behöver du ha god förmåga att planera och genomföra ditt arbete effektivt och strukturerat.
Du är engagerad och angelägen om att nå både dina egna och teamets resultat, och att hålla såväl deadlines som hög kvalitet i ditt arbete.

Hos oss finns alla möjligheter till lärande - därför är det viktigt för oss att du har en positivt mindset och vilja till att lära nytt och lära om. Samt att du tar ansvar för det på ett aktivt sätt.

Och inte minst – du är en härlig kollega som vill vara med och bidra till en bra arbetsplats och kultur!

Arbetstider, tillträde och omfattning:
Heltid och tillsvidare med inledande provanställning. Målstyrd arbetstid och 6 veckors semester.
Vi erbjuder Friskvårdsbidrag och friskvårdtid 1 timma/vecka samt förmånligt Rikskort.
Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
Placering i Örebro.

Så här söker du jobbet:
Du skickar CV och en kort text där du beskriver vad som motiverar dig att söka tjänsten. Du mailar ansökan till rekrytering.hr@sv.se
Sista ansökningsdag är 7 juni 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nils, tel 08-58768627 eller Rebecca, tel 08-58768674 som arbetar som teamledare på redovisningscentralen.

Facklig representant Unionen: Anna-Karin Cederstrand Karlsson,
anna-karin@sv.se , tel 0492-56 48 10

Varmt välkommen till SV!