Tillbaka

Kommunikatör webb | SV Förbundskansli

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur! Vill du också vara med att bygga ett demokratiskt och hållbart samhälle? Välkommen till SV!

Om rollen

Som kommunikatör på SV med inriktning hemsida har du fullt systemägarskap över vår webbplats där du självständigt förvaltar och utvecklar vår hemsida och dess funktioner. Rollen innebär också en hel del strategisk projektledning där du planerar och genomför olika kommunikationsinsatser i linje med verksamhetens övergripande strategiska plan. Du utgör en viktig roll inom kommunikationsområdet och agerar stöd till medarbetare vid förbundskansliet och hela organisationen gällande webben.

Arbetsuppgifterna innebär bl a:

 • Strategisk projektledning, planera, genomföra och följa upp SVs kommunikationsinsatser
 • Strukturerad omvärldsbevakning inom områdena IT-kommunikation, digitala medier och webb
 • Digital marknadsföring
 • Samordning av nätverk, grupparbeten och andra typer av samarbeten inom organisationen
 • Utföra enklare grafisk formgivning och paketering

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • Mycket goda kunskaper kring hemsida, web och sociala medier samt mycket goda IT-kunskaper men med fokus på kommunikationsrollen
 • Erfarenhet av systemförvaltning för hemsida och webb
 • Djupgående kunskaper i epi-server
 • Beställarkompetens och vana av upphandlingar
 • God kommunikativ förmåga och erfarenhet av att producera nyheter för webben
 • Grundkunskaper i grafisk layout
 • Kunnig inom analysverktyget Google Analytics
 • Digital utbildning eller kommunikationsutbildning från högskola/universitet eller motsvarande
 • Erfarenhet av ideell sektor

Vi erbjuder dig:

SV är en verksamhet med mycket hjärta som ger deltagare och medarbetare möjligheter att växa och förverkliga sig själva. 

Anställningen är en tillsvidareanställning förenad med målstyrd arbetstid på 100%. Provanställning om sex månader tillämpas. Du kommer att ha din placering på förbundskansliets kontor i Stockholm som är beläget vid centralstationen, i United Spaces lokaler i Waterfront building. Vi ser gärna ett så snart tillträde som möjligt, efter överenskommelse.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag samt friskvårdstimme, målstyrd arbetstid, kompetensutveckling och ett gott arbetsklimat och en god organisationskultur.
SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Kontaktperson: Anders Karlsson, anders.karlsson@sv.se 

Du söker tjänsten genom att skicka CV och kort motivering varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan till svrekrytering@sv.se

Sista ansökningsdag är den 16 juni 2019. Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

 

Studieförbundet Vuxenskolan, SV

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.