Tillbaka

Ledningsadministratör | Förbundskansliet

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Vill du också vara med att bygga ett demokratiskt och hållbart samhälle? Välkommen till SV! 

Om rollen

Som ledningsadministratör kommer du att arbeta sida vid sida med vår förbundschef och du kommer även till viss del att ge administrativ support även till vår stabschef. I din roll kommer du att ha ett stort administrativt ansvar och din medverkan på möten kommer innebära både förberedelser och efterarbete.

Som person är du självständigt driven och proaktiv. Du är strukturerad, noggrann och har en god förmåga att se helheten och utifrån det också prioritera. Att ge god service och se det där lilla extra som kan eller behöver göras gör dig sporrad. Du beskriver dig själv som lojal och är en samarbetsorienterad lagspelare med en förtroendeingivande karaktär, med hög integritet. Du identifierar dig med SVs värdegrund.

Din arbetsvardag innebär att:

 • Ansvara för allt administrativt och praktiskt kring genomförande av förbundsstyrelsens och presidiets möten så som koordinering av handlingar, protokoll med
 • Ansvara för allt administrativt och praktiskt kring genomförande av avdelningsordförandekonferensen och avdelningschefsmöten
 • Vara förbundschef och stabschef behjälplig med administration rörande avtal
 • Projektleda förbundsstämma
 • Besvara förfrågningar från organisationer och personer kopplat till förbundsordförande och förbundschef
 • Vara förbundschefen behjälplig med kalenderkoordinering, mötesbokningar, brevsvar och andra administrativa uppgifter
 • Vara förbundschef och stabschef behjälplig med att följa upp beslut fattade av förbundsstyrelsen
 • I övrigt utföra arbetsuppgifter kopplade till stabens verksamhet

 

Kompetens och erfarenhet

 • Dokumenterad projektledarerfarenhet
 • Erfarenhet av VD-assistentsarbete eller motsvarande
 • God skribent
 • Processorienterad
 • Kunskap om politiska strukturer

 

 

Vi erbjuder dig:

SV är en verksamhet med mycket hjärta som ger deltagare och medarbetare möjligheter att växa och förverkliga sig själva.

Anställningen är en tillsvidareanställning förenad med målstyrd arbetstid på 100%. Provanställning om sex månader tillämpas. Du kommer att ha din placering på Förbundskansliets kontor i Stockholm som är beläget vid centralstationen, i United Spaces lokaler i Waterfront building.

Vi ser gärna ett så snart tillträde som möjligt, efter överenskommelse.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag samt friskvårdstimme, målstyrd arbetstid, kompetensutveckling och ett gott arbetsklimat och en god organisationskultur.

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Kontaktperson: Nina Larsson, förbundschef, nina.larsson@sv.se

Facklig representant: Raymond Svensson, Unionen, raymond.svensson@sv.se

 

Du söker tjänsten genom att skicka CV och kort motivering varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan till svrekrytering@sv.se

Anställningen är en tjänst förenad med målstyrd arbetstid på 100 %, provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag är den 17 maj 2019. Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

 

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

 

Studieförbundet Vuxenskolan, SV

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.