Tillbaka

Redovisningcentralen Örebro | Ekonomiassistent

Brinner du för att göra skillnad för samhället och dess människor? Då är Studieförbundet Vuxenskolan rätt plats för dig! Hos oss har varje individ en viktig roll och tillsammans strävar vi efter visionen Ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet.

Studieförbundet Vuxenskolans Redovisningscentral i Örebro  söker nu en ekonomiassistent för ett vikariat på ett år. Redovisningscentralen hanterar redovisnings- och ekonomiadministration för avdelningarna inom SV.
Du kommer ingå i ett glatt gäng med god sammanhållning som jobbar för att ge bästa service och samtidigt ha roligt på jobbet. Vi sitter i nya och fräscha lokaler, centralt i Krämaren.

Arbetsuppgifter:
Som ekonomiassistent arbetar du nära ekonomichef, redovisningsekonomerna och de övriga assistenterna på avdelningen. Du kommer vara kontaktperson och ansvara för administrationen för ett par avdelningar.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Löpande redovisning
• Leverantörs- och kundreskontra
• Kontoavstämning
• Delaktighet vid månadsavstämningar och bokslut

Kvalifikationer:
Vi söker dig som gillar siffror och struktur - gärna i kombination! Vi vill att du har en relevant utbildning inom ekonomi (eller motsvarande erfarenhet). Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och det är viktigt att du har en god förståelse och intresse inom området. En viktig del i arbetet är kommunikation med interna och externa parter därför är det viktigt att du är trygg och bekväm med att ta kontakt samt att du har goda kunskaper i svenska - tal och skrift.

Egenskaper:
Vi tror att du är en person med god förmåga att effektivt och självständigt driva ditt arbete framåt. Du har samtidigt lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla såväl deadlines som hög kvalitet i ditt arbete.
Och inte minst – du är en god kollega som är engagerad i att bidra till en bra arbetsplats och miljö!

Arbetstider, tillträde och omfattning:
Heltid med arbetstid 8-17 med möjlighet till flex. Vi erbjuder Friskvårdsbidrag och friskvårdtid 1 timma/vecka samt Rikskort.
Tillträde i början på juni. Vikariatet pågår under ett år.
Placering i Örebro.

Hur söker du?
Du skickar CV och personligt brev till Rekrytering.hr@sv.se.
Sista ansökningsdag är 28 april. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inger Wetterstrand på Redovisningscentralen, 08-587 686 68, Inger.wetterstrand@sv.se

Varmt välkommen till SV!