Tillbaka

Samordnare | SV Göteborg

Samordnare till Studieförbundet Vuxenskolan (SV) i Göteborg

På uppdrag av Studieförbundet Vuxenskolan, SV, söker vi nu en samordnare som vill göra skillnad. Din uppgift blir att både utveckla och förvalta SVs verksamhet inom vår allmänmarknad, vilket innebär de kurser, föreläsningar, studiecirklar och projekt som riktar sig till en betalande allmänhet.

Tjänsten är på heltid och innebär arbete även på kvällar och helger. Tjänsten kan tillträdas omgående och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Om Studieförbundet Vuxenskolan, SV

SV är ett av Sveriges största studieförbund som genom sin verksamhet vill stärka demokra- tin genom att ge människor en möjlighet att utvecklas och få kunskap. SV är en självständig organisation som samarbetar med en rad föreningar och organisationer inom studiecirkel- och kulturverksamhet. Bakom SV står Centerpartiet, Liberalerna och LRF och våra ledord är ”Bildning, Utbildning och Kultur”. SV vill erbjuda en arbetsplats som präglas av mångfald, dynamik och lärande. Mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns på www.sv.se/goteborg 

Ansvarsområden

Detta är ett uppdrag där du till en början arbetsleder ett mindre antal mycket erfarna verksamhetsutvecklare. Vi tror du är en person som vill expandera ditt ansvar och vi vill därför ganska snart utvidga ditt arbetsområde. Du arbetar utåtriktat med fokus på allmänhetens behov av ett attraktivt och brett utbud. Arbetet innebär dels att förvalta befintlig verksamhet, dels att utveckla verksamheten mot nya målgrupper.

Förändra och förvalta och kan alltså sägas vara två nyckelord i sammanhanget. Bland dina arbetsuppgifter kan nämnas:

  • Utarbeta förslag till verksamhetsplan inom ditt område samt självständigt planera och organisera arbetet inom denna ram.
  • Planera, marknadsföra och genomföra rekrytering av deltagare samt rekrytering och in- troduktion av cirkelledare.
  • Ansvara för administration, marknadsföring, ekonomi och uppföljning som hör till ditt område.
  • Ansvara för att verksamheten håller en hög kvalitet.

Aktivt arbeta med att generera externa resurser till angelägna projekt som SV vill driva.

Dina egenskaper

Vi söker dig som har drivkraft och intresse för bildning och kultur och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Du är i grunden en självgående entreprenör och kreativ person med höga kvalitetskrav.

Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och utåtriktad och van att prata inför grupp. Din entusiasm och positiva inställning till utveckling och samarbete skapar motivation och ett positivt arbetsklimat. Prestigelöshet och en vilja att få jobbet gjort är viktigt för dig.

Dina kvalifikationer

Du har en akademisk utbildning med kunskaper och erfarenheter inom exempelvis ledarskap, kultur, marknadsföring och ekonomi. Du har förmodligen ett stort kultur- och samhällsintresse och är allmänt intresserad av människor. Du följer med i den digitala kommunikationsutvecklingen och prövar gärna nya angreppssätt.

Du har god organisationsförmåga och är kostnadsmedveten. Du har god datorvana och kan hantera de flesta programmen i Microsoft Office 365. Vi vill att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Har du ett stort nätverk och erfarenhet av folkbildning i vid mening är det meriterande. Körkort är ett krav.

Vad kan SV erbjuda dig?

Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en kreativ arbetsmiljö med kunniga kollegor. SV tillämpar kollektivavtal IDEA-Unionen.

Snabbfakta:
Företag:
Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Tjänst: Samordnare
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse
Lön: Fast
Placeringsort: Göteborg
Publiceringsdatum: 2019-09-06
Sista ansökningsdag: 2019-09-27
Facklig kontaktperson: Örjan Thunberg, ot@sv.se, 031-707 18 06

Ansökan:

Vi samarbetar med Vega HR i denna rekrytering. Ansökan du gör enkelt via annonsen på denna länk.

Vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Anette Norling på Vega HR AB, telefon 031-7017710 eller mobil 0706-286660. Du är också välkommen att mejla anette.norlig@vegahr.se,

Alla ansökningar och kontakter går genom Vega HR och behandlas konfidentiellt i enlighet med GDPR.