Tillbaka

SV Östergötland | Verksamhetsutvecklare

Drivs du av att ge andra människor möjlighet att utvecklas? Har du intresse och erfarenhet av bildning och kultur? Sök tjänsten som Verksamhetsutvecklare hos SV Östergötland

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Som verksamhetsutvecklare på SV arbetar du med att skapa och arrangera lokal folkbildningsverksamhet i form av studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Du utvecklar kontakter med cirkelledare, deltagare, föreningar och myndigheter samt har ansvar för den ekonomi och administration som hör till verksamheten. Arbetet innebär stor självständighet och eget ansvar, men också mycket samarbete med övriga medarbetare på avdelningen i Östergötland.

I rollen som verksamhetsutvecklare har du möjlighet och utrymme att vara innovativ och nytänkande inom ramen för strategiskt uppsatta mål. Rollen ställer krav på att du är kommunikativt skicklig och att du kan bygga hållbara relationer genom tillit och förtroende. Att du har förmåga att lyssna in och se andras potential är centralt. Du behöver även vara trygg i ditt personliga ledarskap och kunna ta ansvar för att strukturera, prioritera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi söker dig som har:
-God erfarenhet av projektledning och utvecklingsarbete
-Samhällsengagemang och erfarenhet av föreningsliv
-God organisations– och samarbetsförmåga och kan arbeta proaktivt och problemlösande 
-God digital kompetens
-Stort nätverk och erfarenhet av folkbildningsarbete är särskilt meriterande.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med inledande provanställning i 6 månader. Vi arbetar med målstyrd arbetstid som kan innefatta arbete vissa kvällar och helger. Tillträde efter överenskommelse.
Du kommer arbeta i hela regionen Östergötland.

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Vill du veta mer?
Du är välkommen att ringa Andreas som är rekryterande chef i SV Östergötland.
Telnr: 0727-164070 eller epost:andreas.hjelm@sv.se

Facklig representant (Unionen):
Christer Lindahl, christer.lindahl@sv.se, 072-595 49 02

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till: andreas.hjelm@sv.se Sista ansökningsdag är 9 april 2018. Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

Varmt välkommen till SV!