Tillbaka

SV-kontoret i Vilhelmina söker verksamhetsutvecklare!

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner. Vår vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi skapar mötesplatser och satsar för framtiden med att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.

Söker du ett meningsfullt arbete som gör skillnad på riktigt? Vill du också jobba i en verksamhet som har värdegrunden att alla människor har lika värde och rättigheter?

Välkommen då till SV! Nu söker vi efter en verksamhetsutvecklare som med sin kompetens, engagemang och sociala nätverk kan vara med och utveckla SVs verksamhet i Vilhelmina.

Tjänsten är en heltidstjänst.

Som verksamhetsutvecklare på SV arbetar du i huvudsak med att skapa lokal folkbildningsverksamhet i form av studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.

SV är en plats för nytänkande och vi ser gärna att du är rik på idéer, har förmågan att omsätta dessa till initiativ och att du kan driva processer och projekt på ett framgångsrikt sätt.

Vi söker dig som:

  • kan engagera och entusiasmera människor
  • har god kunskap och erfarenhet av projektledning eller utvecklingsarbete
  • visar gott personligt ledarskap och god förmåga att planera och strukturera ditt arbete
  • har intresse och erfarenhet av föreningsliv
  • har intresse och erfarenhet av kommunikation och marknadsföring i sociala medier
  • har hög digital kompetens
  • är trygg i att arbeta självständigt och samtidigt fungerar bra i samarbete med andra

Stort nätverk och erfarenhet av folkbildningsarbete liksom erfarenhet och förståelse för ekonomiadministration är särskilt meriterande. Då arbetet även kan innebära arbete i närliggande kommuner krävs körkort och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder dig:

Tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar 6 mån provanställning. Målstyrd och flexibel arbetstid som kan innefatta arbete vissa kvällar och helger.

Tillträde efter överenskommelse.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Nyfiken och vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta:

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till: rekrytering.vb@sv.se

Vi gör urval och kallar till intervju löpande. Sista ansökningsdag 2021-06-14.

Välkommen till SV. Plats för nytänkande!