Tillbaka

SVs förbundskansli söker Verksamhetsanalytiker

Med särskild inriktning internkontroll, etik & kvalitet

Folkbildningen har idag en mycket viktig roll när det gäller så väl alla människors livslånga lärande som särskilda insatser kopplade till de som står långt ifrån egenmakt och lärandemiljöer. Vi möter dagligen individer som börjar sin bildningsresa och blir en aktiv medborgare hos oss. Det måste vi också kunna visa och kvalitetssäkra. I den processen är denna tjänsten central.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger hundratusentals människor årligen möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Förbundskansliet i Stockholm söker nu nyckelpersoner i detta arbete varav tjänsten verksamhetsanalytiker är central.

Vi söker dig som har djup kunskap om och erfarenhet av internkontroll eller genomlysningsarbete. Kunskap om och erfarenhet av kvalitetsarbete är en förutsättning. Lika så mycket god förmåga att värdera och tolka statens syften och folkbildningens egna uppsatta mål så att verksamheten följer dessa etiska förhållningssätt, villkor och kriterier för statsanslag.

Du delar med dig av din kompetens genom att stötta, informera och utbilda dina kollegor i organisationen. Vi söker dig som är kommunikativ i så väl tal, skrift och digitala kanaler samt kan anpassa ditt språk efter syfte och målgrupp. Du har förmåga att på ett enkelt sätt förklara och beskriva så att mottagaren förstår.

Som person är du självständigt driven, proaktiv och initiativrik. Är strukturerad, noggrann och med god förmåga att prioritera. Du är också en samarbetsorienterad lagspelare med en förtroendeingivande karaktär. Du identifierar dig med SVs värdegrund.

Vi söker dig som har

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande.
  • Djup kunskap om och erfarenhet av internkontroll/genomlysningsarbete
  • Kunskap om och erfarenhet av kvalitetsarbete
  • Mycket god förmåga att värdera och tolka statens syften och folkbildningens egna uppsatta mål så att verksamheten följer dessa etiska förhållningssätt, villkor och kriterier för statsanslag
  • Kunskap om och väl förankrad i folkbildningens villkor och pedagogik
  • Erfarenhet av föreningsliv och folkrörelsearbete
  • Välorienterad inom relevanta forskningsområden & utvecklingsmiljöer
  • Mål och processorienterad
  • Duktig skribent
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift

 

Anställningsform & placeringsort
Anställningen gäller en tjänst förenad med målstyrd arbetstid på 100 %, provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Placeringsort: Stockholm eller efter överenskommelse. 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Vill du veta mer
Du är välkommen att kontakta enhetschef för analys och utveckling: Linus Olofsson, tfn 070-88 30100, linus.olofsson@sv.se.

Facklig kontakt: Matilda Asp, kommunikatör, Unionen, tfn 0708-55 30 83 matilda.asp@sv.se.

Din ansökan med CV och löneanspråk vill vi ha senast den 15 april till adressen: rekrytering.as2@sv.se