Tillbaka

Verksamhetschef | SV Skåneland

Verksamhetschef till Studieförbundet Vuxenskolan Skåneland


Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar på framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Vill du också vara med och bygga ett demokratiskt samhälle? Välkommen till SV!

Kort introduktion
Till Studieförbundet Vuxenskolan Skåneland (SV Skåneland) söker vi nu en verksamhetschef.

SV Skåneland omfattar Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi har huvudkontor i Helsingborg, Ystad och Kristianstad, men även mindre kontor och verksamhetslokaler i flera av de övriga 27 kommunerna.

Totalt i avdelningen är vi 14 tjänstemän och ca 150 cirkelledare och en mängd kamratcirkelledare och volontärer.

Om rollen
Som verksamhetschef kommer du att ansvara för avdelningens kommunikation och marknadsföring, vårt administrativa system Gustav, verksamheten inom allmänmarknad, kvalitet och etik samt interngranskning. Verksamhetschefen ska även supportera avdelningens verksamhetsutvecklare avseende folkbildning, dess regler och lagstiftning.

Verksamhetschefen rapporterar till Avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Din profil
Vi söker en verksamhetschef som kan axla de varierande arbetsuppgifterna och ansvarsområdena, som har förmåga att balansera och prioritera i arbetet och som kan bidra till att avdelningen utvecklas.

Du som person är självgående och driven. Du har en god planeringsförmåga och framförhållning och kan förhålla dig till givna tidsramar. Du är flexibel och kan
i perioder arbeta i ett högt tempo.

Vi söker dig som

  • Har dokumenterade chefs- och utvecklingserfarenheter
  • Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap
  • Har kunskap om folkbildningens regelverk och system
  • Har erfarenhet av samordning inom marknadsföring och kommunikation
  • Har hög digital kompetens
  • Är van vid självständigt arbete
  • Har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
  • Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift
  • Har körkort och tillgång till bil

Vi ser det dessutom som meriterande om du
  + Har erfarenhet av vårt administrativa system Gustav

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För frågor om tjänsten, kontakta: 
Avdelningschef Åsa Bergström
073-554 81 69, asa.bergstrom@sv.se

Du söker tjänsten genom att skicka CV och ett personligt brev med motivering om varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan. Ansökan mailas till: asa.bergstrom@sv.se

Sista ansökningsdag är 2019-10-31.
Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.