Tillbaka

Verksamhetsutvecklare | SV Halland

Studieförbundet Vuxenskolan Halland söker Verksamhetsutvecklare
i Kungsbacka

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är Hallands mest framgångsrika studieförbund. Vi är certifierade som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi engagerar varje år mer än 10 000 hallänningar – Nu vill vi att du blir en av oss!

SV Halland söker dig som är initiativ- och idérik och intresserad av folkbildning och som vill arbeta som verksamhetsutvecklare mot vår organisations- och föreningsverksamhet. Ett meningsfullt arbete som bidrar till hållbar samhällsutveckling!

Arbetet som verksamhetsutvecklare innebär att du i dialog och samarbete med lokala föreningar och organisationer planerar och startar folkbildningsverksamhet i form av studiecirklar, kurser och kulturprogram. Du ansvarar samtidigt för tillhörande rapportering, administration och uppföljning.

Arbetet handlar också om att skapa och vårda kontaktnät, stimulera till nytänkande, sprida kunskap om folkbildning samt att identifiera och ta initiativ till utveckling av föreningsliv och civilsamhället. Du behöver därför vara en god och tydlig kommunikatör med förmåga att samarbeta, engagera och motivera människor.

Som verksamhetsutvecklare har du stor frihet i ditt arbete. Till exempel hur du väljer att planera, strukturera och prioritera ditt dagliga arbete. Med det följer också höga krav att följa SVs riktlinjer för folkbildningsverksamhet och SVs värdegrund.

Vi önskar att du har relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av projekt- och processledning. Tidigare erfarenhet av kommunikativt och pedagogiskt arbete är meriterande. 

Hos oss får du:

  • Möjlighet att jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser - tillsammans ska vi göra den ännu bättre.
  • Skapa mötesplatser som ger människor möjlighet till lärande
  • Flexibelt arbete som möjliggör balans mellan arbetsliv och familj/socialt liv

Nyfiken på att veta hur det är att arbeta hos oss? Läs vår kulturbok "Culture audit"

Tjänsten är tillsvidare med provanställning 6 månader på 100% med målstyrd arbetstid, vilket innebär att kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Placeringen är i Kungsbacka.

Välkommen med din ansökan! Den ska innehålla CV och kort text med motivering varför du vill vara en del av SV Halland.
Skickas till: rekrytering.halland@sv.se senast den 2019-11-01.

För ytterligare information kontakta:
Enhetschef, Kristina Svahn
Kontaktperson för Unionen, Mia Johansson

Samtliga kontaktuppgifter finns på hemsidan, där du även kan få mer information om vår verksamhet www.sv.se/halland

Välkommen till oss!