Tillbaka

Verksamhetsutvecklare | SV Storuman

Vi söker en verksamhetsutvecklare till SV Storuman! 

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner. Vår vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi skapar mötesplatser och satsar för framtiden med att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.  

Söker du ett meningsfullt arbete som gör skillnad på riktigt? Vill du också jobba i en verksamhet som har värdegrunden att alla människor har lika värde och rättigheter? 
 
Nu söker vi efter en verksamhetutvecklare som med sin kompetens och engagemang kan utveckla Svs verksamhet i Storuman som tillhör avdelningen SV Västerbotten. 
 
Tjänsten är ett längre vikariat på heltid. 

Som verksamhetsutvecklare på SV arbetar du i huvudsak med att skapa lokal folkbildningsverksamhet i form av studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.  
 
SV är en plats för nytänkande och vi ser gärna att du är rik på idéer, har förmågan att omsätta dessa till initiativ och att du kan driva processer och projekt på ett framgångsrikt sätt.  
 
Arbetet handlar också att skapa och vårda kontaktnät med en mängd olika aktörer, kommuner, föreningar. Därför söker vi efter en person som är skicklig på kommunikation, stark relationsbyggare och mån om att vara en god ambassadör för SV! 

Vi söker dig som: 

  • kan engagera och entusiasmera människor
  • har god kunskap och erfarenhet av projektledning eller utvecklingsarbete
  • visar gott personligt ledarskap och god förmåga att planera och strukturera ditt arbete
  • har intresse och erfarenhet av föreningsliv 
  • har intresse och erfarenhet av kommunikation och marknadsföring i sociala kanaler
  • har hög digital kompetens 
  • är trygg i att arbeta självständigt och samtidigt fungerar bra i samarbete med andra

Stort nätverk och erfarenhet av folkbildningsarbete liksom erfarenhet och förståelse för ekonomiadministration är särskilt meriterande. 

Vi erbjuder dig
Vikariat på 100% med möjlighet till förlängning.
Målstyrd och flexibel arbetstid som kan innefatta arbete vissa kvällar och helger. 
 
Tillträde efter överenskommelse. 
 
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten 

Nyfiken och vill du veta mer?  
Du är välkommen att kontakta: 
Gunnel Morén verksamhetschef Lycksele, 070-257 82 74 eller gunnel.moren@sv.se

Christer Lindahl Facklig representant Unionen, christer.lindahl@sv.se, 072-595 49 02   
Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till: rekrytering.vb@sv.se 
Vi gör urval och kallar till intervjuer löpande. Sista ansökningsdag 2019.09.30 

Välkommen till SV – plats för nytänkande! 

Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang.
SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar.
SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige.
Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.