Tillbaka

Studieförbundet Vuxenskolan Göteborgsregionen Sydost söker en Verksamhetsutvecklare!

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi söker en verksamhetsutvecklare till vårt kontor i Alingsås som vill fortsätta att utveckla och driva vårt arbete framåt. Det är ett självständigt och utåtriktat arbete där även administration ingår.

Vi söker dig som:
• har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
• är serviceinriktad, kostnads- och kvalitetsmedveten
• har både god administrativ samt operativ förmåga
• har god datorvana
• har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor
• kan jobba självständigt
• har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift

Nedan beskrivs de tre huvudområden som du kommer att arbeta med:

Föreningsarbete: Ha en stor social förmåga och kunna läsa av olika människor behov, förstå och möta föreningars utbildnings- och utvecklingsbehov.

Hållbarhetsarbete: Du behöver ha insikt i agenda 2030 och ha förståelse för hållbarhetsarbete. Detta gäller framför allt frågor inom miljö och sociala aspekter och verksamheten ska skapas utifrån dessa. Kunskap om marknadsföring och ekonomi är meriterande då du bör ha erfarenhet av att följa och hantera en budget.

Allmänmarknad: Läsa av behov på den lokala marknaden och hitta resurser samt marknadsföra kurser, vara strukturerad och självgående. Omvärldsbevakning och trendspaning ingår i tjänsten, samtidigt som du bevarar och värnar kulturarv från dåtid till samtid och framtid i sann folkbildningsanda.

Tjänsten innefattar ansvar för SV-enhetens samverkande organisationer samt vårt hållbarhetsarbete och projekt, varför erfarenhet av detta är meriterande. Vi uppskattar flexibilitet och att du har förmågan att se möjligheter.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet från folkbildning och/eller föreningsutvecklingsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tjänsten är en 70% vikariatsanställning.

Tillträde 23 augusti 2021 eller efter överenskommelse. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning av att nuvarande befattningshavare kommer in på sökt utbildning.

Ansökan vill vi ha per mail med personligt brev och meritförteckning senast den 16 juni till Johan Eklund på johan@sv.se

Har du frågor? Verksamhetschef Johan Eklund, mobil 0705–339117, johan@sv.se
Avdelningschef Ann-Marie Winberg, ann-marie.winberg@sv.se
Enhetsansvarig Alingsås Niclas Lideskär, niclas.lideskar@sv.se.
Facklig representant för Unionen Anna-Karin Feragen, anna-karin.feragen@sv.se


Välkommen med din ansökan!
Hemsida: sv.se/grsydost