Tillbaka

Verksamhetsutvecklare Vi unga | SV Väst

Är du kreativ, självständig och samhällsintresserad?

Tror du på alla ungdomars möjlighet att förverkliga sina idéer?

Vill du växa i dina stora skor?

Studieförbundet Vuxenskolan söker Verksamhetsutvecklare för Vi unga

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.

Även SVs ungdomsorganisation Vi Unga är rikstäckande och vill att alla barn och unga ska få utvecklas, känna sig betydelsefulla och ha möjlighet att förverkliga sina idéer.

Tillsammans erbjuder vi nu en verksamhetsutvecklartjänst för 19 kommuner, med placeringsort Uddevalla.

I Studieförbundet Vuxenskolan och i Vi Unga ger vi gärna unga människor för stora skor och ser dem växa i rollen. Är du ung och tycker tjänsten känns intressant men är osäker på om du är kvalificerad? Sök, det är dig vi letar efter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hjälpa redan befintliga Vi Unga-föreningar med årsmöten, medlemsrapportering, planering av arrangemang, studiecirklar osv.
  • Hitta nya ungdomsgrupper och inspirera dem att starta Vi Unga-föreningar.
  • Planera och genomföra egna träffar och utbildningar.

Dina egenskaper

Vi söker dig som:

  • Är utåtriktad, entusiastisk och har lätt för att inspirera andra.
  • Är självgående och idérik.
  • Triggas av att se verksamheten och individer växa.
  • Har körkort och gärna tillgång till egen bil.

Det är meriterande, men inget krav, om du:

  • Har erfarenhet av ungt föreningsliv, styrelsearbete och/eller folkbildningsverksamhet.
  • Har ledarerfarenhet.
  • Har jobbat som medlemsvärvare


Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?

Tjänsten är på 50%, med viss chans till mer om vi får externa projektmedel. Målstyrd arbetstid med visst arbete på helg- och kvällstid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Kontoret är placerat i Uddevalla, men mycket resor ingår. Marknadsmässiga lönevillkor gäller.

Kollektivavtal: Unionen - Idea

Snabbfakta:

Företag: Studieförbundet Vuxenskolan avd Väst

Tjänst: Verksamhetsutvecklare

Tillträde: 4 februari 2019 eller enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Placeringsort: Uddevalla

Ansökan:

Skicka din ansökan med löneanspråk senast den 10 januari till rekrytering.vast@sv.se.

 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Vi Ungas verksamhetschef Malin Danielsson. Ring 0708 55 30 35 eller mejla dina frågor till malin.danielsson@viunga.se (obs! inga ansökningar till denna adress).

Facklig företrädare (Unionen): Karin Blomstrand, telefon 010-33 00 900.

 

Studieförbundet Vuxenskolan, SV

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.

Mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns på www.sv.se/vast.

 

Förbundet Vi Unga
Förbundet Vi Unga är en ideell organisation som startades 1955 och drivs av unga för unga. Förbundet Vi Unga har som vision "Att alla barn och ungdomar ska få utvecklas, känna sig betydelsefulla och ha möjlighet att förverkliga sina idéer" och jobbar mot det både på nationell och lokal nivå genom den demokratiska föreningsformen.

Mer information om Vi Unga finns på viunga.se.