Kompetensforum 2020 ställs in! 

Utifrån rådande rekomendationer kring coronavisuset Covid 19 väljer vi att ställa in Kompetensforum den 14-15 maj och hoppas kunna genomföra arrangemanget i ny form senare i höst eller våren 2021.

 

Den 14-15 maj 2020 träffas vi på Quality Hotel Friends i Stockholm för några kreativa och utvecklande dagar kring temat hållbarhet och innovation.

Vi kan utlova ett helt nytt upplägg för dagarna med stort fokus på just mötet, där dialogen, goda idéer och möten med organisationer och andra samarbetspartners kommer att inleda dagarna. På kvällen bjuds på en sprakande fest! Dag två fortsätter vi med fördjupande seminarier på flera intressanta teman.

Välkommen!

 

Troed Troedsson

Vår keynotetalare Troed Troedsson kommer att ge oss en omvärldsspaning och perspektiv på framtidens utmaningar.

Troed Troedson är samhälls- och framtidsanalytiker som har gjort sig känd för sin kunskap om organisationsutveckling. Sedan slutet på 1990-talet har han tagit fram analysmodeller och framtidsscenarier för organisationer och stora företag. Troed Troedson är en av initiativtagarna och ägarna till den digitala tidningen ”Gränsbrytning”.

Kompetensmässa - den 14 maj

Träffa, dela erfarenheter och lär dig av medarbetare från SV-avdelningar, våra grund-, medlems- och samverkande organisationer samt samarbetspartners och andra intressanta aktörer!

Under eftermiddagen kan du träffa och prata om verksamhet, låta dig inspireras av allt från verksamhetstips till smarta sätt att utveckla och organisera ditt arbete. Mässan består av en mängd mindre och större montrar där du får information och kan stanna upp för kortare presentationer och ställa frågor direkt till de som arbetar med området/ verksamheten. Vill du visa/dela dina goda exempel i en minimonter? Maila gunilla.wahlin@sv.se för mer information.

Övergripande program

Torsdagen den 14 maj

Incheckning och lunch från ca 11.30

Efter lunch börjar kompetensmässan där du kan träffa medarbetare från SV-avdelningar, våra grund-, medlems- och samverkande organisationer samt samarbetspartners och andra intressanta aktörer.

Under eftermiddagen kommer också Troed Troedsson ge oss en omvärldsspaning och perspektiv på framtidens utmaningar. 

Klockan 17:00 avslutas kompetensmässan

Ca klockan 19:00 inleds middag och festligheter.

Fredagen den 15 maj

09.00 - 11.30 Du väljer mellan fyra seminarier/workshops på temat Hållbarhet så som medarbetarskap, verksamhet, engemang och organisering samt samhälle och demokrati. Under drygt två timmar får du chans att fördjupa dig i det område du väljer!

11.30 Lunch

12.30 Ett spännande gemensamt pass där vi knyter ihop dagarna med en kreativ framtidsresa med SV i centrum.

Kompetensforum avslutas kl 15.00 

 

Visa upp och presentera er verksamhet

Vill du vara utställare på SV Kompetensforum 2020?

Visa upp er verksamhet!

I första hand prioriteras hållbarhet och innovativa verksamheter som innehåller nytänkande i metod och/eller kommunikation.

Boka en minimonter genom att maila till gunilla.wahlin@sv.se

 

 

Boka din resa här

Förbundet står för resorna till och från Stockholm i samband med Kompetensforum. En förutsättning är att de bokas här! I annat fall står avdelningen själv för sina resekostnader. 

Just nu ligger resebokningen nere i väntan på mer information.

 

Årets kompetensforum - fullbokat

Sista anmälningsdag är passerad och  alla platser till kompetensforum 2020 slut. Vill du ställa dig i kö för en eventuell återbudsplats går det bra att maia gunilla.wahlin@sv.se

Deltagaravgift

1.500:- för del i dubbelrum (resor, kost & logi)

2.000:- för enkelrum (resor, kost & logi)

Avbokningar senare än 30 dagar innan start debiteras med full deltagaravgift. Avhopp mot uppvisande av läkarintyg är såklart godkänt.