Om SV

SVs anmälningsvillkor och personuppgiftshantering

 

SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Om du är intresserad av att gå en studiecirkel eller kurs hos oss och vill se vårt utbud - använd den gröna sökrutan längst upp på sidan eller klicka här för att komma till sidan Kurser & studiecirklar där du kan titta via ämnesområde. Om du är intresserad av Kultur och föreläsningar klickar du här.

SVs samarbete med organisationer

SVs samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar på både nationell och lokal nivå. Är du intresserad av SVs erbjudanden till organisationer och föreningar kan du klicka här. Du kan också klicka här för att se vilka organisationer SV samarbetar med på nationell nivå.

 

SVs Värdegrund

SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter.

Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.

SVs Vision

SVs vision är en värld som präglas av hållbar utveckling. Genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, stärker vi demokratin.

SV är mångfaldens studieförbund som ger varje människa möjligheter att växa.

SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.

Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Dels för den enskilda människan och dels för grupper av människor med gemensamma behov och värderingar.

Läs vårt idéprogram "Många små steg till ett hållbart samhälle"