2024-02-26

SV - en hjälte i en värld full av trassel och kaos

En mästare av magi och effektivitet!

Jag brukar säga att vi som anställda inom Studieförbundet Vuxenskolan är möjliggörare – och trots orosmoln på folkbildningshimlen så fortsätter vi att vara det. Varje dag.

 

Det kom ett mejl där en förening tackar för all hjälp, ett citat ur texten:

”Kära Mia! Vi ville bara ge dig en high five, eller kanske en virtuell knuff på axeln, för att du har släppt lös den fantastiske NN på vår förening! Han är som en hjälte i en värld full av trassel och kaos - eller åtminstone i vår lilla värld av föreningsliv och byråkrati.”

Det är så det kan kännas ibland när den föreningstekniska kompetensen tryter.

Mejlet fortsätter:

”NN är som den hemliga kryddan i vår föreningsgryta som får allt att smaka så mycket bättre. Vi lovar att ta hand om honom och se till att han inte försvinner i en hög av pappersarbete eller dränks i kaffe (om han inte redan har förvandlats till en kaffemaskin, vilket vore ganska coolt ändå).

Tack igen för att du släppte lös denna mästare av magi och effektivitet på oss!”


När en får ett så underbart fantastiskt mejl, då går det inte att formulera om. Jag tackar ödmjukast för att jag fick dessa rader. Det är för att få vara dessa magiker som vi fortsätter att kämpa trots att motståndet är tufft. Känslan som jag fick när jag läste mejlet, den kommer jag att bära med mig länge!