Möbeltapetsering - Sommarkurs

Om kursen

Unna dig en kreativ sommarvecka kombinerat med trevlig samvaro i en av Upplands sommarpärlor - Östhammar.

Har du en stol, karmstol, enklare fåtölj eller något annat som behöver ny stoppning eller nytt tyg? Då har du möjlighet att under en sommarvecka klä om din möbel på det sätt och teknik som passar den bäst. Du arbetar med din egen möbel och lär dig relevanta tekniker och tillvägagångssätt för arbetet med just den. Under kursen arbetar vi med traditionella material och får en inblick i möbelhistoria och att räkna ut tygåtgång.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Upplägg
En sommarvecka 1 juli - 5 juli kl. 10.00 - 16.00 måndag till torsdag, fredagen avslutas kl. 13.30.
Under dagarna gör vi en kortare paus så ta med dig kaffe/lunch.

Kursmaterial
Du behöver en uppsättning av verktyg för att kunna delta i kursen. Kontakta kursledaren på telefon 070-365 66 07 för beställning och prisuppgifter på verktyg. Du arbetar med din egen möbel och det tyg du valt att använda.

Ledaren
Maria Wenngren har under många år deltagit i olika kurser i möbeltapetsering och möbelsnickeri och har nu egen ateljé utanför Uppsala. Nu vill Maria gärna dela med sig av sin kunskap.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Startdatum:

2024-07-01

Tid:

10:00 - 16:00

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Mån Tis Ons Tors Fre

Arrangemangsnr:

50123

Plats:

SV Östhammar Rådhusgatan 6 74231 Östhammar

2 850 SEK

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län