Chokladpraliner

Om kursen

Den här kvällen äger rum i vårt mysiga kök på Grynbodgatan. Här kommer Ylva att lär oss att laga proffsiga chokladpraliner med olika spännande smaker. Vilken kommer blir din favorit?

INNEHÅLL
Vi gör fyllda praliner med några inspirerande fyllningar. Ni får ett 20-tal chokladprodukter och pralinrecept med er hem. Under kvällen provar vi också olika chokladsorter som ingår i priset. Ylva berättar om chokladens väg till oss och varför vi blir glada av choklad och varför fler blir glada av sjyst choklad och hon ger er en inblick i chokladens historia.

KURSLEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA och senast pralintillverkning i Sverige. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har dom senaste 5 åren lett henne in på en ny bana i livet. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.

VIKTIG INFORMATION
Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Råvaror tillkommer med ca 130:-. Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelandefältet i samband med anmälan.


Startdatum:

2024-10-01

Tid:

17:30 - 21:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

45258

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

1 025 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö