Skörda, förvara, förädla från en blomstrande köksträdgård
Om kursen
Anette på Boäng berättar och visar bilder om att skörda, förvara och förädla från en vacker och produktiv odling med både blommor och grönsaker.Ett föredrag om hur du skördar och förvarar dina grönsaker med en rimlig arbetsinsats. Du kanske vill bli självförsörjande på så mycket som möjligt?
Vad kan stå kvar i landet?
Vad kan stå i källare/uthus?
Vad kan torkas, frysas, syras eller konserveras?
Jag tipsar om mina metoder och några av mina favoritrecept förstås!
Signerade böcker finns att köpa.
Föreläsare
Anette har under 18 år odlat sin potager, en dekorativ köksträdgård, på gården i Skåne, zon 2.
Bekanta dig mer med Anette, hennes trädgård och hennes bok Den blomstrande köksträdgården - Potager på svenska: www.daylily-potager.blogspot.com
Bra att veta
Fikaförsäljning i pausen.
Förköp
Biljetter via Nortic.se KOMMER ATT LÄGGAS UPP FÖRST FRAMÅT SOMMAREN.
Arrangeras i samarbete med OrustMat och Orust kommun med ekonomiskt stöd från Ett Hållbart Bohuslän
Startdatum:
2024-09-09
Tid:
18:30 - 21:00
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Mån
Lediga platser:
Arrangemangsnr:
96697
Plats:
Kulturhuset Kajutan Hamntorget 18 47334 Henån
100 SEK