2024-04-15

Utvecklas med ChatGPT: kreativitet, lärande, karriär, relationer och välbefinnande

Välkommen till vår banbrytande serie av onlinekurser, utformade för att förändra hur du lär, växer och utvecklas med hjälp av den senaste tekniken inom artificiell intelligens. Med ChatGPT vid din sida kan du nu utforska och maximera din potential inom områden som språkinlärning, relationer, karriärutveckling, personlig tillväxt, välbefinnande och kreativt skrivande. Våra sex skräddarsydda kurser erbjuder praktiska lösningar och insikter för att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas i dagens snabbt föränderliga värld.

ChatGPT för karriärutveckling och framgångsrik jobbsökning

Navigera din karriärväg med ChatGPT och lås upp dörren till nya möjligheter. Från att förbättra ditt CV till att imponera under intervjuer, få de verktyg du behöver för att sticka ut.

Lördag, den 25 maj, kl. 13:00 - 16:00


Läs mer


Upptäck din potential: självcoaching med ChatGPT

Använd ChatGPT för att upptäcka och utveckla din potential genom självcoaching. Sätt mål, identifiera hinder och hitta lösningar som tar dig till nästa nivå i din personliga och professionella utveckling.

Onsdag, den 29 maj, kl. 17:30 – 20:30


Läs mer


Lär dig språk med ChatGPT: skräddarsy egna språkkurser med AI

Skapa språkkurser som anpassar sig efter din unika inlärningsstil med hjälp av AI. Gör snabba framsteg och upplev glädjen i att lära dig ett nytt språk.

Lördag, den 1 juni, kl. 13:00 – 16:00


Läs mer


AI för välbefinnande: revolutionera din stresshantering med ChatGPT

Lär dig hantera stress och främja ditt välbefinnande med AI-baserade tekniker. Uppnå en balanserad livsstil och förbättra din mentala hälsa.

Tisdag, den 4 juni, kl. 17:30 – 20:30


Läs mer


Förvandla dina relationer med AI: bli expert på ChatGPT-baserad relationsrådgivning

Förbättra dina relationer med djupgående förståelse och kommunikationsstrategier drivna av AI.

Lördag, den 8 juni, kl. 13:00 – 16:00


Läs mer


Upptäck hur ChatGPT kan revolutionera ditt kreativa skrivande

Låt din kreativitet flöda fritt och övervinna skrivblockeringar med ChatGPT. Utforska nya sätt att uttrycka dig och förbättra ditt skrivande. Oavsett om du skriver fiction, poesi eller facklitteratur, låt AI öppna dörren till din fantasi.

Lördag, den 15 juni, kl. 13:00 – 16:00


Läs mer



Våra kursledare:


Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.


Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.


Kursförmat:

Varje kurs är utformad som en tretimmars live-session online, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att lära dig från var som helst. Våra kurser erbjuder praktisk kunskap, strategier och verktyg, anpassade för att ge dig den bästa möjliga inlärningsupplevelsen.

Registrera dig nu för att börja din resa med ChatGPT och förvandla ditt sätt att lära, leva och arbeta. Ta steget in i en ny värld av möjligheter med AI vid din sida!