Upptäck din potential: Självcoaching med ChatGPT

Om kursen

Upptäck din potential: Självcoaching med ChatGPT

Välkommen till framtiden för personlig utveckling! Upptäck Din Potential: Självcoaching med ChatGPT – en innovativ online-kurs som utrustar dig med de senaste AI-verktygen och tidlösa coachingstrategier för att transformera ditt liv. Oavsett om du siktar på karriärframgång, personlig tillväxt eller bättre livsbalans, är denna kurs din biljett till att realisera dina drömmar.


Varför välja denna kurs?

I en värld där tid är lika värdefull som pengar, erbjuder denna kurs en oöverträffad fördel: en AI-drivna coach tillgänglig när som helst, redo att stödja dig på din resa mot framgång. Till skillnad från traditionell coaching, erbjuder vår kurs:

  • Omedelbar tillgång till personlig coaching dygnet runt, utan de dyra kostnaderna
  • Praktiska, hands-on strategier för att tillämpa AI i din personliga utveckling
  • En kraftfull kombination av AI-teknologi och beprövade coachingmetoder


Kursinnehåll

Genom en engagerande tretimmars live-session utforskar vi hur du kan använda ChatGPT för att skapa en skräddarsydd självcoachingrutin. Denna kurs ger dig praktiska färdigheter och insikter för att:

  • Navigera i ChatGPT:s värld för personlig utveckling
  • Sätta realistiska och uppnåeliga mål med AI:s hjälp
  • Identifiera och övervinna hinder med innovativa lösningar
  • Hålla dig självmotiverad och på rätt spår mot dina mål
  • Använda ChatGPT för att reflektera, anpassa och förbättra din strategi


Vem ska gå denna kurs? 

Denna kurs är perfekt för alla som strävar efter personlig tillväxt och självförbättring, oavsett om du är i början av din resa eller redan aktivt arbetar med din personliga utveckling.


Våra kursledare:

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.


Gör din investering idag

Upptäck Din Potential: Självcoaching med ChatGPT är inte bara en kurs, det är en investering i dig själv. Med de strategier och verktyg du lär dig kan du ta kontroll över din framtid och nå nya höjder av framgång och personlig tillfredsställelse.

Miss inte chansen att vara i framkant av personlig utveckling. Registrera dig nu och låt ChatGPT bli din guide till ett framgångsrikt och uppfyllt liv. Din framtid börjar här.


Datum och tid

Onsdag, den 29 maj, kl. 17:30 – 20:30

Sista anmälningsdag, onsdag 22 maj

Startdatum:

2024-05-29

Tid:

17:30 - 20:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

42817

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland