SV Västmanland

Hitta ditt lokala kontor:

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland!

Hos oss hittar du en värld av möjligheter för lärande, kreativitet och gemenskap. Vi är din partner på resan till kunskap och personlig utveckling. Oavsett din ålder eller bakgrund, är vi här för att inspirera och guida dig på din utbildningsresa.

Vårt kurssortiment är rikt och mångfacetterat, vilket innebär att du kan fördjupa dig i en mängd olika ämnen, förvärva nya färdigheter och följa dina passioner. Våra lärare är dedikerade och erfarna, redo att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig växa.

Vi är en gemenskap där människor samlas, skapar relationer och upplever gemenskap. Här är alla välkomna, oavsett tidigare utbildning eller erfarenhet. Vi tror på att utbilda och berika liv.

Vill du veta mer om våra kurser och evenemang? Se mer i vårt kursutbud nedan. Ta steget mot att förverkliga dina mål och uppleva den glädje som livslångt lärande kan erbjuda.


Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland, där kunskap och utveckling är i centrum!

Kommande evenemang och kurser

SV Musik Västerås Piano enskild undervisning

SV Musik Västerås Piano enskild undervisning

2024-08-07

Västerås

Djurskötare för en dag 12 aug

Djurskötare för en dag 12 aug

2024-08-12

Västerås

SV Musik Piano enskild undervisning

SV Musik Piano enskild undervisning

2024-08-12

Västerås

Djurskötare för en dag 13 aug

Djurskötare för en dag 13 aug

2024-08-13

Västerås

Upplev folkbildningens kraft

Vi på Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland tror på kraften i folkbildning och den brinnande drivkraften hos varje individ. Vi är en gemenskap som tillsammans formar framtidens möjligheter. Hos oss är varje kurs och varje möte en resa mot personlig utveckling och kunskap. Vår verksamhet genomsyras av av kultur, lärande och möjligheter att växa och inspireras tillsammans.


Med Landsbygder, funktionsrätt, integration och föreningslivet som våra fyra antagna profilområden verkar vi för att nå fler människor och ge de verktyg som behövs för att skapa ett jämställt demokratiskt samhälle. Men vi har även kursverksamheter inom en rad olika ämnen bland annat inom musikverksamhet, digitalisering, psykisk ohälsa, bevarande av hantverk, konst och och existensiell hälsa.


Varmt välkommen att klicka vidare på länkarna för att läsa mer om våra områden och verksamhetsområden.

Aktuellt

sommarstängt på SV Västmanland

Lata dagar i hängmattan behöver även vi på Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland. det stoppar inte folkbildningen från att fortgå men här är sommarens öppettider på våra lokala kontor.

@LIVE scenen på Cityfestivalen

Under tre dagar har du möjligheten att ta del av Cityfestivalens bredaste scen helt gratis. Välkomna till Studieförbundens egna festivalscen!

Årsstämma Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland 2024

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland kallar till årsstämma. 

Medåkerstämman 2024

Förberedelsern är i full rullning. Medåkerstämman närmar sig med stormsteg, den 13 juli 2024 bjuder vi in till en dag fylld av artister, smedja och buskspel.