SV Västmanland

Hitta ditt lokala kontor:

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland!

Hos oss hittar du en värld av möjligheter för lärande, kreativitet och gemenskap. Vi är din partner på resan till kunskap och personlig utveckling. Oavsett din ålder eller bakgrund, är vi här för att inspirera och guida dig på din utbildningsresa.

Vårt kurssortiment är rikt och mångfacetterat, vilket innebär att du kan fördjupa dig i en mängd olika ämnen, förvärva nya färdigheter och följa dina passioner. Våra lärare är dedikerade och erfarna, redo att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig växa.

Vi är en gemenskap där människor samlas, skapar relationer och upplever gemenskap. Här är alla välkomna, oavsett tidigare utbildning eller erfarenhet. Vi tror på att utbilda och berika liv.

Vill du veta mer om våra kurser och evenemang? Se mer i vårt kursutbud nedan. Ta steget mot att förverkliga dina mål och uppleva den glädje som livslångt lärande kan erbjuda.


Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland, där kunskap och utveckling är i centrum!

Kommande evenemang och kurser

Djurskötare för en dag 14 juni

Djurskötare för en dag 14 juni

2024-06-14

Västerås

SV Musik Sala Piano/Sång enskild undervisning

SV Musik Sala Piano/Sång enskild undervisning

2024-06-16

Sala

SV Musik Sala Piano/Sång enskild undervisning

SV Musik Sala Piano/Sång enskild undervisning

2024-06-16

Sala

Skapa din egen podcast (eftermiddagar)

Skapa din egen podcast (eftermiddagar)

2024-06-17

Västerås

Upplev folkbildningens kraft

Vi på Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland tror på kraften i folkbildning och den brinnande drivkraften hos varje individ. Vi är en gemenskap som tillsammans formar framtidens möjligheter. Hos oss är varje kurs och varje möte en resa mot personlig utveckling och kunskap. Vår verksamhet genomsyras av av kultur, lärande och möjligheter att växa och inspireras tillsammans.


Med Landsbygder, funktionsrätt, integration och föreningslivet som våra fyra antagna profilområden verkar vi för att nå fler människor och ge de verktyg som behövs för att skapa ett jämställt demokratiskt samhälle. Men vi har även kursverksamheter inom en rad olika ämnen bland annat inom musikverksamhet, digitalisering, psykisk ohälsa, bevarande av hantverk, konst och och existensiell hälsa.


Varmt välkommen att klicka vidare på länkarna för att läsa mer om våra områden och verksamhetsområden.

Aktuellt

Årsstämma Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland 2024

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland kallar till årsstämma. 

Medåkerstämman 2024

Förberedelsern är i full rullning. Medåkerstämman närmar sig med stormsteg, den 13 juli 2024 bjuder vi in till en dag fylld av artister, smedja och buskspel.

Cirkelledare sökes

Vi söker nu fler cirkelledare som vill hålla i studiecirklar inom en rad olika ämnen.

Studieförbunden Samlar Sverige

Vi är alla studieförbund, och vi gör detta tillsammans. Vi kämpar tillsammans för att bevara folkbildningen.