Nyheter

Välkommen till vår nyhetssektion där du kan hålla dig uppdaterad om allt som händer hos Studieförbundet Vuxenskolan (SV). Här kan du inte bara ta del av våra senaste nyheter, utan även utforska våra åsikter och artiklar om aktuella frågor och samhällsdebatter.

Nyheter hos SV

Vi söker en ny administrativ stjärna till vårt Lerumskontor!

SV Göteborgsregionen Sydost söker en verksamhetsassistent 55% tjänst att arbeta på vårt lokalkontor i Lerum där vi har centrala lokaler i Takåsens företagscentrum.

Stor satsning på musik i Vännäs!

Vännäs kommun får stöd med 3,1 miljoner från Arvsfonden för projektet "Sounds Like Vännäs", där Studieförbundet Vuxenskolan är en av initiativtagarna.

Vad står egentligen hbtqia+ för?

Vad ska man tänka på för att vara inkluderade och en liten inblick i en av våra nystartade Vi Unga-föreningar.

Senaste nytt hos SV

Här finner du våra senaste nyhetsartiklar och rapporter om vad som är på gång hos SV. Vi bevakar våra projekt, evenemang och initiativ för att ge dig en inblick i vårt arbete och hur det påverkar samhället. Missa inte de senaste uppdateringarna om våra kurser, föreläsningar och andra spännande händelser. 


Åsikter och debatt: Vi delar våra åsikter om samhälleliga frågor som berör oss och våra medlemmar. Här kan du läsa när vår förbundschef tar till orda, våra remissvar om viktiga ämnen och aktuella debattartiklar som utforskar olika perspektiv. Vi strävar efter att vara en aktiv röst i samhällsdebatten och dela med oss av våra insikter och tankar. 


Vi tror på öppenhet och dialog. Därför välkomnar vi ditt engagemang och dina kommentarer. Tillsammans kan vi skapa en meningsfull diskussion om viktiga ämnen och dela våra erfarenheter och insikter. Håll dig uppdaterad om det senaste inom SV, följ med i samhällsdebatten och utforska våra åsikter. Vi ser fram emot att dela våra berättelser och tankar med dig. 

Artiklar

Studieförbundet Vuxenskolans profilområden

Vi tar ledarskapet i folkbildningens förändring!

Bygdegårdarna kan stötta i kris

Remissvar

Över statligt inflytande

Nytt statsbidragsystem

Internmoms