Nyheter

Välkommen till vår nyhetssektion där du kan hålla dig uppdaterad om allt som händer hos Studieförbundet Vuxenskolan (SV). Här kan du inte bara ta del av våra senaste nyheter, utan även utforska våra åsikter och artiklar om aktuella frågor och samhällsdebatter.

Senaste nytt hos SV

Här finner du våra senaste nyhetsartiklar och rapporter om vad som är på gång hos SV. Vi bevakar våra projekt, evenemang och initiativ för att ge dig en inblick i vårt arbete och hur det påverkar samhället. Missa inte de senaste uppdateringarna om våra kurser, föreläsningar och andra spännande händelser. 


Åsikter och debatt: Vi delar våra åsikter om samhälleliga frågor som berör oss och våra medlemmar. Här kan du läsa när vår förbundschef tar till orda, våra remissvar om viktiga ämnen och aktuella debattartiklar som utforskar olika perspektiv. Vi strävar efter att vara en aktiv röst i samhällsdebatten och dela med oss av våra insikter och tankar. 


Vi tror på öppenhet och dialog. Därför välkomnar vi ditt engagemang och dina kommentarer. Tillsammans kan vi skapa en meningsfull diskussion om viktiga ämnen och dela våra erfarenheter och insikter. Håll dig uppdaterad om det senaste inom SV, följ med i samhällsdebatten och utforska våra åsikter. Vi ser fram emot att dela våra berättelser och tankar med dig. 

Nyheter hos SV

Musikens väg till välmående, en intervju med Walid Sleiman

Möt Walid Sleiman, en passionerad musiker och truckförare, som genom SV Halland hittat sin röst och sitt kall i livet.

Höstens inspirationsprogram är här!

Två gånger per år släpper vi vårt inspirationsprogram som är fullspäckat med kurser, föreläsningar och andra härliga inslag!

Stängt tisdag 18 juni

Den 18 juni håller kontor och telefon stängt för personaldag.

Ny projektledare för insatser på Kulturfabriken

Välkommen Emma Hansson Löfgren, berätta lite om dig själv och vad du främst kommer att jobba med här hos oss på SV Malmö!

Lediga jobb: Verksamhetsutvecklare Umeå

Är du vår nya stjärna? Vi söker nu en driven och engagerad verksamhetsutvecklare som vill göra skillnad och utveckla SVs folkbildningsverksamhet i Västerbotten.

Vi söker en verksamhetsutvecklare med samordningsansvar till Partille

Vi söker en engagerad och driven verksamhetsutvecklare som vill vara med och forma framtiden för vår organisation Studieförbundet Vuxenskolan i vår avdelning Göteborgsregionen Sydost. Har du en högskoleutbildning eller motsvarande som bedöms likvärdig och brinner du för folkbildning samt att utveckla verksamheter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker en ny administrativ stjärna till vårt Lerumskontor!

SV Göteborgsregionen Sydost söker en verksamhetsassistent 55% tjänst att arbeta på vårt lokalkontor i Lerum där vi har centrala lokaler i Takåsens företagscentrum.

Stor satsning på musik i Vännäs!

Vännäs kommun får stöd med 3,1 miljoner från Arvsfonden för projektet "Sounds Like Vännäs", där Studieförbundet Vuxenskolan är en av initiativtagarna.

Artiklar

Studieförbundet Vuxenskolans profilområden

Vi tar ledarskapet i folkbildningens förändring!

Bygdegårdarna kan stötta i kris

Remissvar

Över statligt inflytande

Nytt statsbidragsystem

Internmoms