SV Norrbotten

Hitta ditt lokala kontor:

Kommande evenemang och kurser

Motorsågskörkort nivå A+B i Jokkmokk

Motorsågskörkort nivå A+B i Jokkmokk

2024-06-25

Jokkmokk

Dansuppvisning i Badhusparken

Dansuppvisning i Badhusparken

2024-06-25

Piteå

Dans

Dans

2024-06-26

Kalix

Visning av Piteå samlingar

Visning av Piteå samlingar

2024-06-26

Piteå

Välkommen till SV Norrbotten!

Vi finns nära dig. Studieförbundet Vuxenskolan är en folkbildningsaktör som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vår strävan är att ständigt få fler att delta, engagera sig och öka sin lust att bilda sig. Vi vill vara möjliggöraren som bjuder in till gemenskap, inspiration och nytänkande. Vi har lokalkontor och verksamhet i länets samtliga kommuner.


Det här gör vi:

Aktuellt

Testnyhet

Testnyhetens intro.

Vi har en ny webbplats!

Vi hoppas att den nya layouten och navigeringen gör det enklare för dig att hitta vad du söker och ger dig en god förståelse i vårt arbete och våra studiecirklar.

#studieförbundensamlarsverige

Du kanske undrar vad vi menar när vi säger att "Studieförbunden samlar Sverige." Låt oss vara tydliga: Det handlar om att förena kunskap och gemenskap över hela landet, inklusive landsbygderna där folkbildningen behövs som mest. ❗️ Just nu står vi inför ett hot som påverkar oss alla. Regeringen planerar att dra ned statsanslagen till studieförbunden med hela 500 miljoner kronor. ❗️Det motsvarar en tredjedel av vårt stöd. Det är det största nedskärningen någonsin, och det skulle innebära färre möjligheter för dig och andra att lära, utforska, och växa - särskilt i de delar av landet där tillgången till utbildning och kultur är begränsad.

Årsstämma Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten 2024

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten bjuder in till årsstämma.