SV Norrbotten

Hitta ditt lokala kontor:

Kommande evenemang och kurser

Föreläsning om min mammas flykt från Finland

Föreläsning om min mammas flykt från Finland

2024-04-24

Svensbyn

Workshop - Lyckas med odling av kålväxter.

Workshop - Lyckas med odling av kålväxter.

2024-04-24

Haparanda

Äga och ha höns

Äga och ha höns

2024-04-25

Haparanda

Biodling för nybörjare

Biodling för nybörjare

2024-04-25

Arvidsjaur

Välkommen till SV Norrbotten!

Vi finns nära dig. Studieförbundet Vuxenskolan är en folkbildningsaktör som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vår strävan är att ständigt få fler att delta, engagera sig och öka sin lust att bilda sig. Vi vill vara möjliggöraren som bjuder in till gemenskap, inspiration och nytänkande. Vi har lokalkontor och verksamhet i länets samtliga kommuner.


Det här gör vi:

Aktuellt

Vi har en ny webbplats!

Vi hoppas att den nya layouten och navigeringen gör det enklare för dig att hitta vad du söker och ger dig en god förståelse i vårt arbete och våra studiecirklar.

#studieförbundensamlarsverige

Du kanske undrar vad vi menar när vi säger att "Studieförbunden samlar Sverige." Låt oss vara tydliga: Det handlar om att förena kunskap och gemenskap över hela landet, inklusive landsbygderna där folkbildningen behövs som mest. ❗️ Just nu står vi inför ett hot som påverkar oss alla. Regeringen planerar att dra ned statsanslagen till studieförbunden med hela 500 miljoner kronor. ❗️Det motsvarar en tredjedel av vårt stöd. Det är det största nedskärningen någonsin, och det skulle innebära färre möjligheter för dig och andra att lära, utforska, och växa - särskilt i de delar av landet där tillgången till utbildning och kultur är begränsad.

Årsstämma Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten 2024

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten bjuder in till årsstämma.