Välkommen till SV!

Här har vi tagit fram en sida för dig som söker dig till oss. Är du politiker, föreningsaktiv, förtroendevald eller deltagare så hittar du rätt nedan.

Deltagare

Här hittar du allt du behöver för en smidig och givande upplevelse som deltagare hos Studieförbundet Vuxenskolan. Vår målsättning är att göra din resa inom folkbildningen så enkel och givande som möjligt.

Politiker

Hos Studieförbundet Vuxenskolan strävar vi efter att göra skillnad i hela Sverige. Vi arbetar med folkbildning och kultur som centrala inslag i samhällsutvecklingen. Genom att erbjuda utbildningar, stödja föreningar och organisationer samt driva projekt inom fyra profilområden – Föreningsliv, integration, funktionsrätt och landsbygder – bidrar vi till ett positivt och hållbart samhälle.

Förtroendevald i SV

För dig som är förtroendevald i SV har vi på denna sida samlat stöd, verktyg och utbildningar.

Föreningsaktiv

Studieförbundet Vuxenskolan är drivande för att möta föreningslivets behov av bildningsaktiviteter och ledarskap för föreningens och det lokala samhällets utveckling.

Vi finns i hela landet och har en lång tradition av hållbar lokal utveckling. Vi kan hjälpa till med allt från administration, kulturarrangemang, lokaler, och studiecirklar.  Alla avdelningar har olika program - kontakta din närmaste avdelning för få veta vad just de kan göra för din förening!