Jobba hos SV

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet.

Att vara medarbetare inom SV

Att vara medarbetare i SV handlar om så mycket mer än att bara utföra en arbetsuppgift eller göra det som står i en rollbeskrivning. På SV så strävar vi efter att alltid göra varandra bättre och ta vårt fulla ansvar för vårt eget välmående och våra prestationer, samtidigt som vi även tar ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö för våra kollegor och gruppens resultat.

Välkommen till SV!

Se lediga jobb

Här hittar du SV:s lediga tjänster.

Hos oss har du möjligheten att genom folkbildning göra skillnad för samhället och dess medborgare. Du är en del av en arbetsplats som hjälps åt och gör varandra bättre hela tiden samtidigt som du jobbar med engagerade och samhällsintresserade kollegor!


Har din nyfikenhet väckts? Kul!
Välkommen med din ansökan!

Vi finns i hela Sverige

SV har idag verksamhet i landets alla kommuner och ca 200 kontor. Varje år når vi över 130 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, så som föreläsningar och kulturprogram når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet.Organisationen har drygt 800 anställda, ca 20 000 studiecirkelledare och närmare 500 förtroendevalda. Våra grundorganisationer är Centerpartiet, Liberalerna och LRF.
 

”Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet.”
 

Vår idé och verksamhet är starkt förankrad i demokrati, jämställdhet, humanism och hållbarhet. Vår värdegrund och vision bidrar till att frigöra människors kraft, engagemang och utveckla sin kreativa förmåga. 
 

Möt några av våra medarbetare

Johan Mellander

Martin Björnwall

Fatima Åsard