Lättläst version saknas

Möt Jennifer West

Jennifer har kurser i dans för barn i åldrarna 5-14 år, där hon lär barnen att dansa i takt till musik. 

Varför fastnade du för just det ämne/område som du är cirkelledare för?

Jag har dansat sedan jag var liten och fick för några år sedan en förfrågan om att få hålla en kurs själv och det tackade jag ja till och nu några år senare så har jag flera kurser i veckan.

Vad betyder folkbildning för dig?

Jag tycker det är jätteroligt och jag utvecklas själv både som person och som dansare.

På vilket sätt har det utvecklat dig att vara cirkelledare?

Jag har fått lära mig hur jag ska få andra att lyssna och respektera mig, sedan så blir man tryggare med sig själv genom att man vågar prata mer.

Märker att jag vågar saker som jag inte vågat förr då jag var rätt tyst men igenom att få ha dessa fantastiska elever och få informera och instruera så blir jag säkrare efter varje gång.

När är du som mest nöjd och glad med ditt jobb som cirkelledare?

Det är alltid roligt men som vanligt så har man bättre dagar än andra, vissa dagar är man lite sådär nere och då är inte det roligaste att hålla i danslektion men är man på humör så är de det bästa jag vet, drömjobbet!

Har du något tips till andra som vill bli cirkelledare?

Jajjamen! Mitt bästa tips är att ha tålamod, speciellt om man kommer jobba med barn så som jag gör, det är inte det lättaste. De är i sin egna lilla värld och man lär sig efter ett tag hur man ska hantera dem. Annars så bara var positiv och snäll så kommer barnen gilla än. 

Vill du bli cirkelledare?

Läs mer på vårt cirkelledarnät eller kontakta oss på SV Halland direkt.