Lättläst version saknas
Tillbaka

Ny kollega

Publicerad 2020-09-22

Vi har fått ny kollega! Välkommen Sophie Axelsson, ny verksamhetsutvecklare på kontoret i Oskarshamn. Sophie kommer ha hand om verksamheten i kommunerna Oskarshamn och Hultsfred.

Vem är Sophie?
Jag är mamma till två tjejer, delägare på ett gym, husägare och nu även verksamhetsutvecklare. Jag har jobbat med människor i hela mitt yrkesliv och är van att ha många bollar i luften. Jag är född och uppvuxen i Oskarshamn och har nyligen passerat 40-årssträcket.

Jag brinner för träning och hälsa och har tidigare arbetat som hälsoutvecklare på ett större företag. Nu närmast kommer jag från en platschefstjänst på ett gym i Oskarshamn där jag har fått prova på i stort sett alla roller genom åren.

Att dansa har varit en passion sedan barnsben och jag har även varit danslärare under en period. Nu när mina barn har blivit lite större så går vi på danskurs tillsammans vilket vi tycker är jätteroligt. Förutom att umgås med familj och vänner så gillar jag att resa till varmare länder.

Vad ser du fram emot mest med att jobba på SV?
Jag ser fram emot att få vara med och göra skillnad, att få människor att må bra. Jag tror att folkbildningen och inte minst alla möten mellan människor är viktigare nu än någonsin tidigare. Att få människor att utvecklas och samtidigt få träffas kommer hjälpa människor att må bättre och bli gladare. Folkbildning är ett fantastiskt forum för detta och jag välkomnar fler att höra av sig så att vi tillsammans kan hjälpas åt att få igång fler utvecklande kurser och cirklar.

Vad innebär ditt nya jobb?
Att fånga upp behov hos människor och erbjuda cirklar, föreläsningar eller andra kulturprogram. SV jobbar mycket mot äldreomsorgen och med integration vilket jag tycker är värdefullt. Vi hjälper även föreningar på olika sätt, både vid uppstart och som stöd under utvecklingsarbetet. Vi erbjuder inte bara aktiviteter i vårt studieprogram utan vi har också verksamheter i föreningar, inom omsorgen, på asylboenden och på arbetsplatser.

Hur når man dig?
Antingen via mail, telefon eller personligen på SV:s kontor på Biogränd 1 i Oskarshamn. Välkommen att höra av dig via telefon eller mail sophie.axelsson@sv.se. Hoppas vi ses!

 

Kontakt